Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Horoscop: 22 iunie 2012

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 07:37
2521 citiri
Horoscop: 22 iunie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Nu stai deloc. Ai foarte multa treaba si toate acestea te fac sa fii in priza tot timpul. Esti comparat cu un titirez. Efortul depus iti va fi rasplatit pe deplin.

Leu

Ti se propune o noua sarcina si nu esti sigur daca sa spui "da" sau "nu". Trebuie sa te gandesti bine pentru ca ai foarte multe pe lista cu activitatile pe care trebuie sa le savarsesti. Fii foarte atent cand dai raspunsul final.

Fecioara

O sa ai ceva mai mult de lucru acasa. Trebuie sa faci cateva schimbari si nu mai poti astepta pana in weekend. Vrei sa le termini de pe acum. Seara o sa fii epuizat.

Balanta

La locul de munca te asteapta o veste buna. Asteptai de ceva vreme asta. Esti extrem de fericit pentru ca o sa scapi de toate acele momente in care presimteai ca o sa se intample ceva.

Scorpion

Nu te lasi pus la pamant de gesturile unor apropiati care te-au dezamagit. Ce nu te doboara, te intareste. Asa trebuie sa vezi lucrurile astazi. O sa vezi ca pe termen lung ceea ce s-a intamplat acum iti va fi de ajutor.

Sagetator

Nu ai stare. Urmeaza sa pleci undeva si stai ca pe ace. Iti doresti extrem de mult sa se termine orele de lucru, sa te urci in masina si sa te opresti doar acolo unde vrei sa ajungi.

Capricorn

Ai mai multa grija la sanatate pentru ca organismul este slabit, iar caldura de afara nu te ajuta deloc. Un control medical ar fi foarte bun ca sa stii incotro te indrepti.

Varsator

Te gandesti mereu la cum sa actionezi ca sa ii multumesti pe cei din jur si deseori ajungi sa fii singurul lasat pe afara. Acum te-ai hotarat sa te pui pe tine pe primul loc. O sa fii putin egoist, insa asta te va ajuta.

Pesti

Partenerul de viata te roaga ceva, insa nu vrei sa accepti sub nicio forma. Asteapta-te la cateva discutii neplacute. Esti incapatanat si asta o sa te coste.

Berbec

Te simti foarte bine din punct de vedere moral. Acum este momentul sa te ocupi de probleme ceva mai personale. Pana astazi ai fost concentrat asupra muncii. Este timpul sa te ocupi si de alte aspecte ale vietii.

Taur

Primesti un telefon important si o sa afli ceea ce urmeaza sa efectuezi in continuare. Esti foarte bucuros ca poti sa pui in practica un proiect de suflet.

Gemeni

Incearca sa te odihnesti pentru ca in ultimele doua zile a fost agitatie in jurul tau. Nu te apuca sa iti incarci programul pentru weekend pentru ca ai nevoie sa te relaxezi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic