Horoscop: 5 august 2014

Marti, 05 August 2014, ora 07:01
3786 citiri
Horoscop: 5 august 2014
Foto: Ziare.com

Leu

O durere de cap iti strica dimineata, dar iti revii repede si o sa faci fata cu brio sedintei programate pentru amiaza. Acasa se anunta liniste.

Fecioara

Nu primesti cu zambetul pe buze vestea ca proiectul pe care voiai sa il incepi nu va primi finantarea pe care o doreai, dar gasesti rapid alta solutie.

Balanta

La birou va fi liniste si nu se va intampla nimic care sa te faca sa tresari. Lucrurile vor sta cu totul si cu totul diferit acasa.

Scorpion

Trebuie sa fii puternic astazi, iar Pluto se va ocupa de acest aspect. Cineva va incerca sa te santajeze sentimental, dar o sa faci fata cu brio.

Sagetator

Este de apreciat faptul ca nu cedezi unor tentatii. Ti-ai impus niste limite si o sa reusesti pana la urma sa duci totul la bun sfarsit, dar drumul va fi destul de greu.

Capricorn

Dimineata o sa te agiti cam mult incercand sa rezolvi ceva ce a lasat neterminat un membru al familiei. Apoi, faci un plan pentru a-l invata minte pe acesta, pentru a nu repeta greseala.

Varsator

Lipsa bunul simt in ceea ce il priveste pe un coleg te scoate din minti. Pluto te ajuta sa gasesti o solutie prin care sa il pui la punct.

Pesti

Ai un drum lung de facut, asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare. Vei avea nevoie. Ai grija sa ai baterie la telefon, pentru ca va fi singurul refugiu.

Berbec

Descoperi un nou sport sau hobby si cu greu te poti opri din acesta. Nici nu te mai intereseaza ce se intampla in jurul tau.

Taur

Esti pus pe graba si faci totul cu repeziciune. Ai tu un motiv pentru care faci asta, dar nu vrei sa spui nimanui ce intentii ai.

Gemeni

Cat este ziua de mare vorbesti la telefon. Unele dintre apeluri sunt personale, asa ca ai grija sa nu iti deranjezi colegii.

Rac

Un membru mai tanar al familiei te invita in oras. Initial, iti faci griji, dar cand o sa afli despre ce este vorba te vei amuza.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop 5 august, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic