Horoscop de weekend: 10-11 mai 2014

Duminica, 11 Mai 2014, ora 08:00
3649 citiri
Horoscop de weekend: 10-11 mai 2014
Foto: Ziare.com

Taur

Consideri ca zicala "dai un ban, dar stai in fata" se poate aplica in cazul tau, drept pentru care scoti din buzunar o suma considerabila pentru a te asigura ca ai parte de confortul pe care il astepti.

Gemeni

Cel mai bun lucru din acest weekend are legatura cu familia, in special cu parintii sau copiii. Petreci cu ei momente pline de bucurie.

Rac

Venus aduce armonia in viata ta, facandu-te mult mai calm si alungand stresul. Te ocupi de ceva ce iti place si de aceea te simti asa.

Leu

Reactionezi imediat atunci cand ti se cere ceva. Marte se ocupa de asta. Esti rapid si reusesti sa iti pastrezi obiectivitate si atunci cand totul devine personal.

Fecioara

O datorie mai veche trebuie achitata cat mai repede pentru a nu fi nevoit sa platesti penalizari. Va trebui sa scoti o suma considerabila din portofel.

Balanta

In prima parte a weekendului o sa lenevesti in pat, dar in a doua vei fi plin de energie si o sa iei parte la activitati interesante alaturi de prieteni.

Scorpion

Pui mare pret pe cuvantul dat si atunci cand cineva si-l incalca are de-a face cu furtuna. Chiar si cei care nu te-au suparat ar trebui sa se fereasca zilele acestea.

Sagetator

Iti place atat de mult stilul de viata al unui cunoscut, incat ii ceri mai multe detalii si planuiesti sa il adopti si tu, dar vrei sa iti convingi si familia sa faca pasul asta.

Capricorn

Un weekend de milioane. Te simti atat de bine, incat iti vine sa ii inviti la dans pe cei care iti ies in cale. Ai tu un motiv, insa nu vrei sa divulgi prea multe.

Varsator

In ultima vreme nimic nu iti atrage atentia pentru petrecerea timpului liber, insa afli despre o noua activitate sau sport. Recomandarea este facuta de niste prieteni care au incercat si sunt multumiti. O sa incerci si tu.

Pesti

Preferi sa stai mai mult pe acasa si sa refuzi invitatiile in oras. Ai cam obosit si vrei sa iti incarci bateriile. Totusi, o iesire in aer liber nu ar strica.

Berbec

Duci munca de lamurie pentru a-ti convinge sotul/sotia ca ideea ta de a petrece urmatoarea perioada e cea mai buna. Pana la urma o sa reusesti.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 10 mai, #horoscop 11 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic