Horoscop de weekend: 19-20 decembrie 2015

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 06:41
4206 citiri
Horoscop de weekend: 19-20 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Sagetator

In aceste doua zile, nu vrei sa auzi de probleme financiare. Ti-ai programat sa te bucuri de ceea ce se intampla si sa lasi grijile pentru altadata.

Capricorn

Faci ultimele pregatiri pentru o petrecere sau o intalnire cu prietenii. Astepti acel moment ca pe painea calda, cum se spune, pentru ca ai nevoie de energia pe cae ti-o va da.

Varsator

Esti incapatanat si din cauza aceasta te certi cu cineva din familie. Pana la urma realizezi ca nu ai dreptate, dar esti prea mandru ca sa recunosti.

Pesti

Daca esti nascut pe la mijlocul lunii martie, aceste doua zile nu vor fi tocmai usoare, pentru ca astrele iti pun nervii la incercare. Nu este ceva grav, doar vizita unor rude dificile.

Berbec

Economiile facute in ultima saptamana iti prind bine, pentru ca descoperi o factura pe care aveai impresia ca ai achitat-o. Duminica faci un drum in afara orasului.

Taur

In urma unui schimb de idei cu un amic, te gandesti sa pornesti o afacere. Desi se apropie sfarsitul anului, tu esti pregatit pentru a incepe ceva.

Gemeni

Ajungi pe ultima suta de metri sa cumperi ceva. Cateva minute mai dura pana cand se inchideau magazinele si riscai sa dezamagesti o persoana draga.

Rac

Ai o problema cu faptul ca cineva nu isi face treaba la timp. Sinceritatea si obiectivitatea ta vor fi intelese gresit de persoana respectiva si o sa te acuze ca esti prea dur.

Leu

O tehnica recomandata de un priete se va dovedi a fi perfecta pentru tine si cu ajutorul acesteia vei reusi sa rezolvi niste aspecte neplacute.

Fecioara

Observi niste apropieri neadecvate intre doi amici si esti pus intr-o situatie ciudata si jenanta. Cel mai bine ignora, macar pentru inceput.

Balanta

Esti inconjurat de oameni dragi si cu care nu te-ai mai intalnit de multa vreme. Te simti atat de bine, incat inchizi telefonul pentru a fi sigur ca nu te deranjeaza cineva de la locul de munca.

Scorpion

Nu te incumeta la ceva ce stii ca nu o sa termini in timp util. Mai bine refuzi o propunere decat sa dezamagesti pe cineva.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 19 decembrie, #horoscop 20 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic