Cum să alegi încălțăminte copii pentru iarnă

Advertorial
Miercuri, 02 Februarie 2022, ora 14:36
3575 citiri
Cum să alegi încălțăminte copii pentru iarnă
incaltaminte FOTO: unsplash.com

Sunt multe modele de încălțăminte copii pentru iarnă pe care le putem găsi pe piață, însă când vine vorba de cele destinate copiilor, acestea trebuie alese cu grijă. Sunt ideale materialele de calitate superioară, capabile sa garanteze confortul fiului sau fiicei noastre. De asemenea este bine să nu uităm că este important să optăm pentru ceva și pe gustul copiilor. Pentru ghete fete putem alege modele în culori pastel care să se potrivească oricărei ținute, iar pentru bocanci băieți putem opta pentru culori mai închise, care să reziste activităților în aer liber.

Pe lângă calitate, trebuie să ținem cont de tipurile de încălțăminte copii, întrucât varietatea este largă: de la adidași din piele sau din piele ecologică, perfecți pentru școală sau creșă, pană la ghete căptușite pentru plimbare în aer liber.

Adidași sau încălțăminte copii sport

Unul dintre cele mai practice modele de incaltaminte copii, acest tip oferă confort și protecție. Putem să alegem modele mai robuste pentru sezonul rece, care să asigure confort termic, dar este recomandat să optăm pentru acest tip de încălțăminte copii doar în zilele cu temperaturi mai ridicate și fără precipitații. Bineînțeles, există o varietate de modele de adidași, atât pentru fete, cât și pentru băieți.

Cizme și ghete de zăpadă

În sezonul de iarnă, cizmele sau ghetele sunt printre modelele cele mai folosite de copii deoarece oferă cea mai bună protecție în caz de vreme nefavorabilă. În plus, înălțimea lor asigură susținerea gleznei. Cizmele sau ghetele de zăpadă sunt disponibile în diverse înălțimi, sunt cea mai bună variantă pentru cei care locuiesc în zone cu climă aspră, dar și pentru petrecerea zilelor în aer liber într-un parc, chiar dacă plouă sau ninge. Puteți găsi o varietate de cizme sau ghete fete sau baieti din care să optați, iar majoritatea au tehnologii speciale pentru a păstra picioarele calde și uscate.

Ghete și bocanci

Aceste tipuri de încălțăminte copii sunt concepute să ofere în special aderență și impermeabilitate. Deși pot avea un aspect mai robust, putem să alegem modele mai delicate de ghete fete, astfel încât să se potrivească cu stilul copilului nostru. Pentru a alege cele mai potrivite ghete de iarnă pentru copil, părinții ar trebui să acorde atenție unor factori care fac pantoful confortabil și potrivit pentru sezonul rece. Iată ce trebuie să rețineți:

  • Talpă antiderapantă: permite o mai mare aderență la sol în caz de ploaie, noroi și îngheț;
  • Degetul moale: această caracteristică vă permite să urmăriți mișcarea piciorului;
  • Glezna rigida: este ideala pentru a susține piciorul la mers;
  • Material: interior căptușit cu material respirabil, aceasta permite piciorului să respire bine chiar și iarna și căptușit exterior cu material impermeabil.

De asemenea, înainte de a cumpăra o pereche de încălțăminte copii, este bine să te asiguri că mărimea este corectă și să reții mereu că numerele variază în funcție de marcă. Când vine vorba de copii și pantofi, mai ales pentru bebelușii care se luptă cu primii pași, sfatul este să măsori cu atenție fiecare pantof ținând cont de cel mai lung picior al copilului și, în final, să lași cel puțin 1 cm de spațiu gol în zona degetelor. Părinții caută mereu ce e mai bun pentru copiii lor, așa că este indicat să știi să alegi încălțămintea de iarnă pentru copii. Dacă o faci în prealabil, planificarea îți va da rezultate bune când va veni sezonul. Dacă cunoașteți marca și stilul pe care îl poartă, puteți căuta și răsfoi online pentru a comanda perechile de care aveți nevoie. Dacă, dimpotrivă, ești unul dintre cei care preferă să le măsoare, poți merge direct la magazin.

De multe ori este mai ușor sa cumperi pantofi pentru vara, deoarece modelele par mai cochete. Cu toate acestea, dacă faci o investigație profundă, vei realiza că poți fi la modă și cu încălțămintea de iarnă. Data viitoare când alegi încălțămintea pentru copiii tăi, asigură-te că aceștia sunt buni pentru dezvoltarea lor. Acest aspect trebuie să prevaleze asupra a ceea ce este în tendințe.

Va candida Marcel Ciolacu la prezidențiale? „După 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga. Vedem după 9 iunie”
Va candida Marcel Ciolacu la prezidențiale? „După 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga. Vedem după 9 iunie”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că va decide dacă va candida sau nu la scrutinul prezidenţial în funcţie de rezultatul alegerilor comasate - locale şi europarlamentare - din 9 iunie....
Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri. Nu se pricepe la administraţie
Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri. Nu se pricepe la administraţie
Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că are o atitudine de tipul “noi suntem proşti şi dânsa e deşteaptă”. El...
#incaltaminte, #incaltaminte copii , #copii