"Acum 4-5 ani, 20 de inși au tăiat mâna unei persoane" Dezvăluiri cutremurătoare făcute de un vecin al pensiunii Ferma Dacilor

Marti, 09 Ianuarie 2024, ora 08:35
34893 citiri
"Acum 4-5 ani, 20 de inși au tăiat mâna unei persoane" Dezvăluiri cutremurătoare făcute de un vecin al pensiunii Ferma Dacilor
Imagine de prezentare a complexului turistic FOTO Facebook/ Ferma Dacilor

Incendiul de la Ferma Dacilor, în urma căruia au murit opt persoane, dintre care patru copii, e departe de a fi elucidat.

Deși autoritățile au găsit o serie întreagă de nereguli și cred că de la acestea au pornit problemele, patronul Cornel Dinicu susține că o mână criminală a provocat tragedia. De aceeași părere este și unul dintre vecinii săi, care a intervenit public în favoarea lui, dar a scos la iveală și câteva episoade cutremurătoare.

„Haideți să fim realiști. Mi s-au adus amenințări, că ce caut la televizor. Dar dacă domnul Dinicu era victima și murea în acest incendiu, cine era de vină. Eu nu sunt un om pregătit, dar trebuie să spun că omul ăsta a fost victimă aici, a fost un incendiu provocat.

Din toate punctele de vedere, nu am și nu am avut nicio relație cu acest domn Dinicu. Clădirea respectivă avea peste 100 de metri lungime și peste 10 metri lățime. Nu avea cum să ardă, dacă pleca focul dintr-un singur punct. Criminalul adevărat stă și se uită la noi la televizor. La două străzi de mine, acum 4-5 ani, 20 de inși taie mâna unei persoane și nu se ia nicio măsură.

Putem să mergem că acolo e punctul cheie. Am pentru toate răspuns. Eu am fost la mine la teren și am fost acuzat că am fost acolo să filmam porcii lui Dinicu. Dar porcii erau luați și adevăratul mafiot e în libertate.

Un nene de la DSV îmi dă amendă de 500 de milioane că nu am doi câini crotaliati, iar omului ăstuia Dinicu nu îi dă nicio amenda pentru sute de porci.

Omul asta e o persoană influentă, dar eu dacă port o conversație cu el, înseamnă că și eu sunt tot interlop. Eu nu am legătură cu el, o singură dată am mâncat la Ferma Dacilor, acum cinci ani.

Acolo unde e Ferma a fost un drum. Acum a fost ocupat drumul și ne-au intors din drum oamenii domnului Dinicu, când am fost sa filmam, că au zis ca filmam porcii lui Dinicu.

Există o scară a puterii, domnul Dinicu e la jumătate, interlopii ăia mari sunt la județ. Poate el la rândul lui era doar un supus. Pe ăia de rangul unu îi găsim la Consiliul Judetean”, a declarat vecinul Fermei Dacilor la România TV.

Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
Dosarul controalelor ISU la Ferma Dacilor ajunge la Tribunalul Militar. Decizia Înaltei Curți după cererea făcută de DNA
Dosarul controalelor ISU la Ferma Dacilor ajunge la Tribunalul Militar. Decizia Înaltei Curți după cererea făcută de DNA
Tribunalul Militar Bucureşti este instanţa competentă să soluţioneze cererea DNA de redeschidere a urmăririi penale în legătură cu modul în care reprezentanţii ISU Prahova au făcut...
#incendiu ferma dacilor, #probleme, #mana taiata, #interlopi, #cornel dinicu , #incendiu Ferma Dacilor