Dezvaluiri uimitoare despre viata lui Kim Jong-Un: De la playboy la dictator (Video)

Duminica, 23 Februarie 2014, ora 23:14
11523 citiri
Dezvaluiri uimitoare despre viata lui Kim Jong-Un: De la playboy la dictator (Video)
Foto: Daily Mail

Fostul bucatar al presedintelui Coreei de Nord, Kim Jong-II dezvaluie lucruri nestiute depre viata actualului lider de la Phenian, Jong-Un. El povesteste despre "brigada de fete ale placerii", de postura de playboy si de actuala fata a dictatorului nord-coreean.

Cel care a fost zi de zi in preajma dictatorului din Coreea de Nord, timp de mai mult de un deceniu, relateaza cu lux de amanunte viata lui Kim Jong-Un, potrivit Daily Mail.

Kenji Fujimoto (nume de imprumut) a fost bucatatul lui Kim Jong-II si 'compania' fiului sau, inainte de a fugi din Coreea de Nord. Despotul Kim Jong-Un pare sa aiba fanteziile delirante ale unui personaj negativ din filmele cu James Bond.

Kim Jong-Un a fost un adevarat playboy de Hollywood, care a avut o copilarie plina de excese. Jong-Un a invatat sa conduca propriul autoturism Mercedes la varsta de sapte ani, iar jocurile sale preferate erau Super Mario si Tetris.

Inca din adolescenta a consumat sticle intregi de vodca ruseasca si a fumat inca de la varsta de 14 ani.

Fujimoto, acum in varsta de 66 de ani, a fost bucatar sef al tatalui lui Un, dictatorul Kim Jong-II. "Am fost ca o bona pentru Un. As spune ca am fost cea mai apropiata persoana a sa, de cand era copil. M-am simtit ca si cum era fiul meu", a marturisit Fujimoto.

De multe ori el era trimis in strainatate pentru a cumpara alimente exotice: peste de la Tokyo, Big Mac de la Beijing.

Marca favorita a dictatorului a fost Yves Saint-Laurent

"El a avut o piscina de dimensiuni olimpice, sala de cinematograf si de gimnastica. Prima masina primita a fost un Mercedes-Benz. Acum are mai mult de 10 masini si toate antiglont", a spus Fujimoto.

Jong-Un a fost practic necunoscut in afara Coreei de Nord pana la numirea sa ca lider, in anul 2011. Dar, el a fost numit ca viitor mostenitor inca din copilarie de catre tatal sau.

Starurile americane Michael Jordan si Dennis Rodman au fost idolii sai speciali. Jong-Un insista sa joace baschet in fiecare seara, imediat dupa cina. Adolescenta sa a fost una de playboy, lenevind pe cele doua iahturi date lui de catre tatal sau.

Brandul sau favorit a fost Yves Saint Laurent. Acum, el prefera costumele realizate de Scabal, care costa peste 1.500 de lire sterline. La 15 ani, el a fost trimis la un colegiu privat international in apropiere de Berna, in Elvetia.

Jogn-Un a fost descris ca un elev putin priceput din punct de vedere academic, el petrecandu-si mare parte a timpului pe terenul de baschet si pe partiile de schi.

Apoi, la 18 ani el a inscris la Universitatea militara din Phenian. Aceasta a fost o perioada cand in preajma sa a fost "brigada de placere" a tatalui sau. Dar, spre deosebire de tatal sau, care era innebunit dupa sex, Jong-Un era timid cu fetele si "ura sa aiba relatii cu mai multe femei".

Prietenia sa cu superstarul american Dennis Rodman, un vizitator frecvent in Coreea de Nord, are un scop diplomatic. "Cred ca vrea sa-si imbunatateasca imaginea in America. Cu siguranta nu este vorba doar de baschet", a spus Fujimoto.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#viata nestiuta Jong Un, #povestea vietii lider Phenian, #viata presedintelui Jong Un, #dictator Coreea Nord Jong Un , #Coreea de Nord