Ziare.com

Romania si-a inchis Ambasada de la Tripoli

Luni, 16 Mai 2011, ora 23:04

   

Romania si-a inchis Ambasada de la Tripoli
Romania a decis suspendarea activitatii Ambasadei de la Tripoli incepand cu data de 14 mai 2011 si repatrierea intregului personal roman, ca urmare a deteriorarii constatate a situatiei de securitate din Libia, anunta MAE.

Cetatenii romani care se mai afla pe teritoriul libian sunt sfatuiti sa paraseasca neintarziat aceasta tara, iar in caz de necesitate pot solicita sprijin la reprezentantele diplomatice si consulare ale statelor membre UE (Republica Ungara si Republica Cipru), care mai functioneaza in Libia, la Birourile Crucii Rosii Internationale, precum si, contactand Directia Relatii Consulare din Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti, la urmatoarele coordonate: telefon + 40 (0) 21 310 85 98; + 40 (0) 21 319 68 80; + 40 (0) 21 431 13 39; fax + 40 (0) 21 319 21 55; email: drco@mae.ro

MAE recomanda cetatenilor romani sa evite in continuare calatoriile de orice natura in Libia.

NATO desfasoara in prezent in Libia o operatiune aeriana pentru protejarea civililor, punand in aplicare rezolutia Consiliului de Securitate a ONU. Situatia in Libia s-a deteriorat treptat incepand din februarie, iar comunitatea internationala a reactionat efectuand primele raiduri asupra fortelor lui Gaddafi la 19 martie.
Citeste mai multe despre Ambasada Romania Tripoli Libia MAE
Sursa: rNews

Articol citit de 1099 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sobolanii parasesc corabia care se scufunda !

Stau si ma intreb, cine are ceva de cistigat din acest razboi ATIPIC ?
- Europenii ? Nu ! Ei doar vor suporta doua facturi grase,una la pretul petrolului care a crescut fulgerator si alta din efortul de razboi a fiecarei tari din UE !
- Americanii ? Numai razboiul asta le mai trebuia. Nu erau deajuns in gaura financiara creata de W. Bush si ce a mai ramas din razboiul Irakian si cel Afgan.
- Arabii ? Numai de scandal si razboi in lumea lor nu le ardea ,fiind nevoiti sa creasca pretul la petrol ca sa acopere pierderile.
- Asazisii REBELI ? Poate doar capii lor si probabil BARBOSII din Moschee,ca amaritul de rind,cel ce-si pune chielea la saramura......va regreta cu amar pe Gadafi,asa cum si la noi mai sint unii nostalgici ce il mai regreta si astazi pe Ceausescu.
- Sarkozy ? O va lua in bot la alegeri tocmai pentru ca a iscat acest razboi.

Probabil ca Petrolierii si vinzatorii de arme....nu sint straini de fenomen si ca poate ei vor fi singurii PROFITORI !

Asta ne demonstreaza ca toate povestile si minciunile guvernantilor sint aplicate cu scopul de a ne detrurna de la jaful la care sintem supusi.

 

Moldovene, ești NAIV dacă crezi că Szarkozy a ISCAT acest război...dacă nu cumca ești DIVER-SIONIST ! Sau...bate-l pe Szarkozy să priceapă tot evreul ?!?

Actualul gest al "Romaniei" imi aduce aminte de același fariseism al "democratelor" Franța & Anglia care au retras in 1990 decorațiile oferite cu mare pompă dictatorului Ceaușescu.
Și pentru că suntem la Libia, iată olecuță de știri pe care nu le veți citi in presa "onestă" :
-Poporul libian primește credit fără dobandă
-Libienii primesc cotă parte, in funcție de numărul membrilor familiei, din petrolul vandut
-Elevii primesc salariul mediu al profesiei pe care o invață.
-Dacă cineva nu-și găsește de muncă, statul ii oferă salariu (integral) ca și cum ar lucra
-Tinerii căsătoriți primesc casă gratis de la stat
-Oricare tanăr libian inscris la orice facultate din lume, primeste 2.500 euro de la stat + intreținere + o mașină
-Mașinile sunt vandute la preț de fabrică
-Libia nu are datorii externe
-Invățămantul și spitalizarea sunt gratuite
-25% din populație este absolventa unei forme de invățămant superior
-Pe străzi nu sunt (incă) cerșetori, toată lumea are locuință
-15 cenți costă o paine
...să nu se ințeleagă că fac apologia comunismului (islamic), ci doar redau faptele. Și parcă-i văd pe libieni ca pe noi..."Trăiască" FSN !

@ Kanata !

Baetica ! ori nu stii sa citesti,ori nu intelegi sensul cuvintelor,ori te faci ca nu ai inteles.
In ce priveste .......Mossadu,nu e pentru unu ca mine,eu nu am stapini in Orientul Mijlociu,poate ca daca te deplasezi cumva mai la Nord Est ,asa cam pe linga Tiraspol ( sau Tighina ),poate nu vei gresi. Preputu il am intact ! Dar si mintea inca nu a simtit ravagiile Alzheimerului.Si inca o doleanta ! Cind incerci sa ma contrezi,fii pe felie si demonstreaza unde am gresit. Ceea ce scrii este perfect adevarat,si este inca un punct prin care se demonstreaza ca Libienii sint manipulati,deci vor regreta asa cum am mai spus,zilele in care Gadafi le dadea cu doua miini.In schimb profitorii ......ai impresia ca sint altii ? Coada Izraelului ar putea fi discutata,ei actionind prin firmele lor de armament,farmaceutice si controlul financiar al celor din PETROL. Asa ca nu vad unde BATI !


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor