Statul Islamic ameninta cu noi atacuri, dupa Paris: Vom ajunge in toata Europa

Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 23:45
9987 citiri
Statul Islamic ameninta cu noi atacuri, dupa Paris: Vom ajunge in toata Europa
Foto: SITE

Statul Islamic continua amenintarile dupa atacul terorist de la Paris, anuntand ca militantii sai vor ajunge in "toata Europa".

Totodata, ramura al Qaida din Peninsula Arabica a luat in ras uriasul mars al solidaritatii care a avut loc duminica pentru victimele de la Paris, transmitand ca s-a aratat astfel slabiciunea liderilor Occidentali prezenti scrie agentia Reuters.

"Priviti cum s-au adunat, s-au strans si se sustin unii pe altii, intarindu-si slabiciunile si pansandu-si ranile", a transmis organizatia terorista, prin vocea ideologului sau, Nasser bin Ali al Ansi.

Atentate la Paris: Al Qaida in Yemen revendica atacul fratilor Kouachi (Video)

De asemenea, a fost difuzata o inregistrare in care trei luptatori francezi ai Statului Islamic din Siria lauda atacurile din Franta.

"Ii spun poporului francez care crede ca Statul Islamic nu va ajunge in Europa: Cu permisiunea lui Allah Atotputernicul, vom ajunge in Europa - in toata Europa", spune unul dintre ei.

Inregistrarea Al-Qaida pentru revendicarea atacului din Franta este autentica

Intr-o inregistrare video postata marti pe YouTube, Nasser bin Ali al Ansi, lider al gruparii teroriste al Qaida in Yemen, revendica atentatul din 7 ianuarie, de la Paris: "Eroii au primit misiunea, au promis si au reusit, spre marea satisfactie a musulmanilor".

#al Qaida amenintare Europa, #al Qaida atacuri Europa, #Statul Islamic amenintari Europa, #Statul Islamic atacuri Europa , #Statul Islamic