Iubirile liderilor lumii (Galerie foto)

Duminica, 26 Februarie 2012, ora 14:00
3337 citiri
Iubirile liderilor lumii (Galerie foto)
Foto: Foreign Policy

Putine sunt momentele in care liderii lumii isi manifesta dragostea fata de partenerii de viata in fata camerelor de luat vederi.

In campanii electorale sunt vazuti pupand copii si jucandu-se cu animale, dar arareori pot fi surprinsi in momente de tandrete cu sotiile lor.

Uneori, presa scrie ca in spatele gesturilor afectuoase din public se pot ascunde secrete murdare sau scandaluri familiale.

Chiar daca exista si astfel de cazuri, imaginile surprinse mai jos, publicate de The Foreign Policy, arata ca iubirile liderilor lumii sunt pasionale indiferent de varsta.

Mitt Romney si Ann

Candidatul la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale, Mitt Romney, fost guvernator de Massachusetts, o saruta pe Ann, in timpul unui miting electoral la Las Vegas.

Cuplul de religie mormona este la fel de sudat ca in anii adolescentei. Dupa 42 de ani de casnicie, Mitt i se adreseaza sotiei sale cu "mireasa mea".

Presedintele Irlandei, Michael D. Higgins si sotia sa, Sabina

La 70 de ani, fostul ministru al Culturii isi saruta sotia, pe Sabina, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale din octombrie 2011. Sotia sa este o fosta actrita, care a crescut la o ferma. Michael a intalnit-o in 1969 si a cerut-o de nevasta in 1973. Impreuna, au patru copii.

Barack si Michelle Obama

Stim ca lui Barack ii place sa-i cante sotiei cantece de dragoste. Mai nou, face acest lucru in vazul lumii. Relatia dintre cei doi pare ideala. Plina de romantism, umor si sinceritate, casnicia celui mai puternic om din lume este perfecta in ochii celor din jur.

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy si Elvira

La 20 noiembrie 2011, primul lucru pe care l-a facut Mariano Rajoy dupa ce a aflat ca a devenit premierul Spaniei a fost sa coboare din balconul sediului Partidului Popular pentru a-si saruta sotia.

Elvira a preferat intotdeauna sa stea in umbra. In cadrul unui interviu, sotia premierului a dezvaluit ca s-au intalnit intr-un bar, in 1992 si ca, din punctul ei de vedere, principalul atu al unei casnicii este capacitatea de comunicare.

Presedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad si Fatemeh

Probabil ca multa lume se intreaba cum arata sotia intransigentului presedinte al Iranului. In fotografia de mai jos este surprins un moment de tandrete, in 2009, cu ocazia unui miting electoral. Fatemeh Sadat Farahi a fost colega cu Mahmoud Ahmadinejad la Universitatea de Stiinta si Tehnologie din Teheran.

Cei doi s-au casatorit in 1981. Prima Doamna a Iranului nu apare des in public, dar nu se sfieste sa-si spuna parerea. In 2009, ea i-a trimis sotiei presedintelui egiptean, Suzanne Mubarak, o scrisoare in care ii cerea sa-l convinga pe sotul sau sa acorde sprijin refugiatilor din Gaza.

Premierul britanic David Cameron si Samantha

Seful Guvernului de la Londra povesteste destul de des ca ziua nuntii sale este cea mai importanta zi. In fotografia de mai jos, o saruta pe sotie, Samantha, dupa ce a fost ales lider al Partidului Conservator.

Premierul Australiei, Julia Gillard si iubitul ei, Tim Mathieson

Non-conformismul ar putea fi cuvantul de ordine in acest cuplu. In timpul campaniei electorale, Julia a fost de multe ori tinta ironiilor pentru faptul ca are o relatie "ilegitima". Nu s-a sinchisit de ele, iar presa australiana speculeaza ca o nunta ar putea avea loc in curand.

Tim Mathieson, fost stilist, care a mai fost casatorit si are trei copii, a dezvaluit presei ca i-ar placea sa-si petreaca restul zilelor cu roscata pe care o iubeste.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#iubiri presedinti, #sotii presedinti, #sarut politicieni public , #stiri externe