John Edwards catre amanta: Vom fi impreuna dupa ce sotia mea va muri de cancer

Joi, 21 August 2008, ora 16:14
2278 citiri
John Edwards catre amanta: Vom fi impreuna dupa ce sotia mea va muri de cancer
foto: National Enquirer

Partidul democrat american este zguduit, din nou, de scandalurile sexuale ale membrilor.

Amanta fostului aspirant democrat la presedintia SUA, John Edwards, a marturisit ca acesta i-a promis ca vor fi impreuna dupa ce sotia lui, bolnava de cancer, va muri, informeaza National Enquirer.

Aceste dezvaluiri vin la doar cateva luni dupa ce presa americana a dezvaluit pasiunile pentru prostituate ale guvernatorului de New York si "casnicia in trei" a fostului guvernator de New Jersey.

Edwards se afla pe lista posibililor vicepresedinti al lui Barack Obama.

El a fost nevoit, sa recunoasca public ca isi inseala nevasta cu o producatoare de film ce l-a ajutat in campania electorala.

Presa serioasa din SUA a evitat sa publice aceasta stire din respect pentru sotia lui Edwards, Elisabeth, bolnava de cancer, in faza terminala.

Numai ca, ceea ce parea a fi un zvon lansat pe piata, in plina campanie electorala, de o revista aflata in goana dupa senzational, a fost confirmat de insusi candidatul democrat.

Dupa ce acesta a confirmat informatia, presupusa amanta, Rillle Hunter, a facut o declaratie-soc.

Producatoarea de film spune ca Edwards i-a promis ca vor fi impreuna, imediat ce sotia sa, bolnava de cancer, va muri.

Intrebata de ce refuza ca Edwards sa faca testul de paternitate, care ar dovedi ca el este tatal fiicei sale de numai sase luni, Hunter, in varsta de 43 de ani, a raspuns ca nu vrea ca acest lucru sa-i afecteze iubitului ei viata si cariera politica.

National Enquirer anunta ca, la numai o zi dupa ce fostul senator democrat, a recunoscut public, ca si-a inselat sotia, producatoarea de film, Rilelle Hunter, a plecat in Insulele Virgine, impreuna cu fiica sa, Frances, cu un avion privat.

Se pare ca, vacanta in valoare de 15 mii de dolari ar fi fost platita de un apropiat al senatorului democrat, potrivit jurnalistilor de la National Enquirer, care scriu si ca cele doua ar fi petrecut cateva zile intr-o casa de vacanta ce apartine avocatului Lee Rohn, prieten bun cu Edwards.

Jurnalistii publicatiei sustin ca senatorul ar fi fost cel care i-a cerut amantei sa nu faca avort, anul trecut, cand a aflat ca aceasta ii poarta in pantece copilul.

Scandalul a ajuns in presa dupa ce jurnalistii tabloidului american l-au incoltit pe senatorul John Edwards, in varsta de 55 de ani, la iesirea dintr-un hotel din Los Angeles, unde se aflau cazati si asa-zisa amanta a acestuia, Rielle Hunter, si copilul lor.

Era trecut de ora 2:00 noaptea, iar la vederea jurnalistilor, Edwards s-a refugiat intr-o toaleta.

Cu toate ca povestea nu a ajuns in paginile cotidienelor americane, blogurile si ziarele locale din Carolina de Nord au preluat stirea si au inceput anchete proprii.

Scandalul este cu atat mai palpitant pentru americani cu cat sotia senatorului, Elisabeth, se bucura de mare popularitate datorita luptei ei curajoase cu cancerul.

Invinsa in urma cu cativa ani, boala a recidivat iarna trecuta.

In ceea ce-l priveste pe Edwards, fostul senator american poate spune adio sperantelor sale de a ajunge vicepresedinte al Americii.

Medic: Cazurile de cancer vor crește în toată lumea. Cele mai frecvente organe afectate de această boală necruțătoare în România
Medic: Cazurile de cancer vor crește în toată lumea. Cele mai frecvente organe afectate de această boală necruțătoare în România
Dr. Mircea Savu, medic primar radioterapie la Institutul Oncologic Bucureşti a declarat într-un interviu acordat News.ro că adresabilitatea pacienţilor cu vârsta sub 50 de ani cu forme de...
Minunea trăită de un bolnav de cancer în stadiu terminal: câți ani a supraviețuit după ce s-a mutat într-o „zonă albastră”. Aceste regiuni sunt și în Europa
Minunea trăită de un bolnav de cancer în stadiu terminal: câți ani a supraviețuit după ce s-a mutat într-o „zonă albastră”. Aceste regiuni sunt și în Europa
Unui bărbat bolnav de cancer în fază terminală medicii i-au spus că mai are doar câteva luni de trăit. S-a întors în Icaria, Grecia - o zonă albastră - și a mai trăit încă trei...
#scandal, #sexual, #amanta, #John Edwards, #sotie, #cancer , #stiri externe