Nou incident aviatic, pe aeroportul din Detroit

Duminica, 27 Decembrie 2009, ora 23:45
3911 citiri
Nou incident aviatic, pe aeroportul din Detroit

Zborul Northwest 253 de la Amsterdam a fost intampinat de politie, duminica, la aterizarea in Detroit, dupa ce echipajul a raportat ca are la bord un pasager "turbulent din punct de vedere verbal", incidentul petrecandu-se la doua zile de la atentatul esuat asupra aceleiasi curse, relateaza CNN.

Alerta de securitate de duminica de la bordul aeronavei Northwest Airlines a fost rezultatul unui incident "lipsit de gravitate", iar barbatul arestat si interogat dupa aterizare nu pare sa reprezinte o amenintare, a declarat o sursa din randul fortelor de ordine, citata de CNN.

Pasagerul petrecuse aproape o ora in toaleta si a inceput sa se enerveze cand echipajul cursei i-a pus cateva intrebari, au declarat surse guvernamentale. Barbatul a fost retinut de politie imediat dupa aterizare, iar agentii l-au interogat.

Echipajul ceruse "asistenta de urgenta" la aterizare, iar avionul a fost indrumat catre o zona izolata a aeroportului la sosirea in Detroit. Avionul stationa la departare mare de terminal si era inconjurat de vehicule de urgenta si de politie. Imaginile transmise de televiziunea americana au aratat un Airbus in culorile companiei Delta (proprietara Northwest Airlines) care stationa la capatul pistei de la Detroit si era inconjurat de ambulante, numeroase vehicule ale politiei si un autobuz.

Avionul a aterizat in jurul orei locale 12.34, iar cei 257 de pasageri aflati la bord au putut parasi aeronava la aproape o ora dupa aterizare.

Presedintele american Barack Obama, aflat in vacanta in Hawaii, este tinut la curent cu noua situatie aparuta la bordul cursei dintre Amsterdam si Detroit, care a fost perturbata duminica de un pasager, a anuntat un purtator de cuvant al Casei Albe.

PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
#incident aviatic Detroit, #suspect arestat avion Detroit, #pasager turbulent Detroit , #stiri externe