Avion doborat in Ucraina: Cautarile au fost extinse

Duminica, 03 August 2014, ora 12:42
2281 citiri
Avion doborat in Ucraina: Cautarile au fost extinse
Foto: thestar.com.my

Echipele de anchetatori care cerceteaza ramasitele avionului Malaysia Airlines MH17 prabusit in estul Ucrainei si-au largit aria de cautare duminica, dupa ce noi ramasite umane si lucruri ale pasagerilor au fost gasite in cursul zilei de sambata.

Expertii criminalisti olandezi si australieni vor sa mearga intr-o zona aflata la nord est de satul Rojipne, unde au fost gasite alte bucati ale epavei. Rojipne se afla la 8 kilometri de Grabovo, unde echipa a petrecut primele doua zile langa ferma de pui pe terenul careia a cazut avionul pe data de 17 iulie, scrie Bloomberg.

Echipa, compusa din 70 de oameni ajutati de caini specializati, a petrecut 5 ore si jumatate sambata la Grabovo. Ramasitele umane si obiectele gasite au fost depozitate intr-un camion frigorific care urmeaza sa le duca la Harkov.

Avion doborat in Ucraina - Au fost gasite noi cadavre: Se va face dreptate

Conflictul militar din zona si-a facut simtita prezenta si sambata, cand obuze de mortier au explodat la o distanta foarte mare de locul in care se afla echipa. Anchetatorii au continuat insa munca, nefiind direct amenintati.

In acest timp, pe fondul inaintarii lente, dar continue a armatei ucrainene catre orasele Donetk si Lugansk, care se afla in mainile rebelilor, o drona operata de fortele guvernamentale a fost doborata de o racheta, in urma cu doua zile.

Purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii ucrainean, Andrei Lisenko, a declarat ca separatistii au folosit o racheta sol-aer trimisa de pe un sistem de lansare Buk, similar cu cel despre care se crede ca a fost folosit pentru doborarea avionului Malaysia Airlines.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Ucraina avion doborat investigatie, #Ucraina avion criminalisti cercetare, #Ucraina avion ramasite investigatori , #Ucraina
Comentarii
Poza Socialistwars
Socialistwars
rank 5
Daca eja au fost furate portofelele, bagajele calatorilor