Iron Maiden ajunge in Romania - rockerii au cerut broccoli si ceai

Marti, 23 Iulie 2013, ora 21:39
1706 citiri
Iron Maiden ajunge in Romania - rockerii au cerut broccoli si ceai

Rockerii de la Iron Maiden sosesc marti seara in Romania, acestia cerand deja sa aiba la dispozitie, in perioada in care stau in tara noastra, broccoli si ceai.

Trupa britanica de heavy metal urmeaza sa sustina un concert in Piata Constitutiei, miercuri seara.

Potrivit B1 Tv, rockerii vor sosi in Romania cu un avion Boeing 757, pilotat de solistul trupei, Bruce Dickinson.

Iron Maiden si Anthrax, pe aceeasi scena, la Bucuresti - Afla cand

Printre pretentiile culinare pe care le au artistii se numara zeci de kilograme de legume, inclusiv broccoli, dar si peste fiert. Ei mai vor in culisele spectacolului si doi maseuri si circa 100 de prosoape.

Concertul va incepe la ora 18:00, iar biletele au avut preturi cuprinse intre 170 si 255 de lei. In ziua evenimentului biletele sunt disponibile de la punctle de vanzare Eventim ce vor fi amplasate in Piata Constitutiei, dar si in reteaua de magazine partenere - Orange, Vodafone, Domo, Carturesti si Humanitas.

Concert Iron Maiden la Bucuresti: vezi ce bulevarde se inchid

Accesul publicului in spatiul de concert se va putea face incepand cu ora 16:30, din doua zone, b-dul Republicii - dinspre calea 13 Septembrie si dinspre b-dul Natiunilor Unite.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, arme, sprayuri, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale si semiprofesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Pe 24 iulie, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bulevardul Libertatii intre calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunilor Unite, precum si pe Bulevardul Unirii, intre Bulevardul I.C. Bratianu si Piata Constitutiei.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#concert iron maiden romania, #Iron Maiden concert Piata Constitutiei, #informatii concert Iron Maiden , #concert