Încă un divorț sonor la Hollywood. Două vedete se despart după patru ani

Miercuri, 06 Septembrie 2023, ora 17:58
4162 citiri
Încă un divorț sonor la Hollywood. Două vedete se despart după patru ani
Joe Jonas a depus marţi cererea de divorţ de actriţa Sophie Turner FOTO facebook

Cântăreţul Joe Jonas a depus marţi cererea de divorţ de actriţa Sophie Turner, după patru ani de căsnicie şi doi copii, scrie presa britanică.

Cântăreţul grupului Jonas Brothers, în vârstă de 34 de ani, a depus cererea de încetare a căsătoriei cu vedeta din Game of Thrones, în vârstă de 27 de ani, la tribunalul din comitatul Miami-Dade din Florida.

În cererea depusă se spune că „mariajul dintre părţi este iremediabil destrămat”.

Turner, care este din Northampton, a interpretat-o pe Sansa Stark timp de opt sezoane în serialul „Game of Thrones” de la HBO şi a jucat rolul lui Jean Grey în „X-Men: Apocalypse” şi „Dark Phoenix”.

Jonas, născut în Arizona, a devenit celebru alături de fraţii Nick şi Kevin într-o trupă, începând din 2005, şi în serialele de la Disney Channel. Aceştia şi-au lansat cel de-al şaselea album de studio în luna mai şi se află în prezent într-un turneu pe stadioane din SUA.

Turner şi Jonas s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete la o capelă de nuntă din Las Vegas, pe 1 mai 2019, după premiile Billboard Music Awards. Duo-ul country Dan + Shay a cântat la nuntă.

Cuplul are o fiică, Willa, născută în 2020, iar anul trecut a anunţat naşterea celei de-a doua fiice al cărei nume nu l-au făcut public.

Jonas solicită custodia comună a fetelor, potrivit documentelor de divorţ. Cei doi au avut un acord prenupţial pe care Jonas se aşteaptă ca acesta să fie aplicat, potrivit documentelor depuse.

Miercuri, Turner şi Jonas au publicat fiecare declaraţii identice pe conturile lor de Instagram.

„După patru ani minunaţi de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă”, se arată în declaraţie. „Există multe naraţiuni speculative cu privire la motive, dar, cu adevărat, aceasta este o decizie unită şi sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorinţele noastre de intimitate pentru noi şi pentru copiii noştri”.

Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#joe jonas, #sophie turner, #divort, #cerere, #patru ani, #casnicie , #stiri media