Viața și cariera lui Julio Iglesias, într-un serial produs de Netflix

Joi, 08 Februarie 2024, ora 16:21
1714 citiri
Viața și cariera lui Julio Iglesias, într-un serial produs de Netflix
Julio Iglesias FOTO Hepta

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias a făcut echipă cu Netflix pentru a dezvolta un serial despre viaţa şi cariera sa, anunţă Variety.

Proiectul va fi realizat cu participarea deplină a lui Iglesias la procesul de creaţie pentru prima dată, artistul în vârstă de 80 de ani promiţând să „împărtăşească totul despre viaţa şi incredibila sa traiectorie muzicală”, potrivit unui comunicat de presă.

Aflat în prezent în curs de dezvoltare, serialul va "spune povestea modului în care Julio Iglesias a devenit primul artist non-englez care a pătruns pe pieţele americană şi asiatică şi s-a transformat într-o vedetă universală care se numără printre cei mai mari cinci vânzători de discuri din istorie", continuă comunicatul. „De-a lungul celor peste 55 de ani de carieră artistică, Julio Iglesias a înregistrat şi a cântat în 12 limbi şi a conectat fanii din întreaga lume, devenind primul artist spaniol cu acoperire universală ale cărui cântece au fost cântate pe toată planeta”.

„După numeroasele speculaţii, cărţi şi documentare în care nu am fost implicat, pentru prima dată am decis să spun adevărul despre viaţa mea unei companii universale precum Netflix", a declarat Iglesias într-un comunicat. "După multe deliberări, în cele din urmă, o scrisoare foarte emoţionantă pe care mi-a trimis-o Bela Bajaria (director de conţinut la Netflix) a fost suficientă pentru a mă convinge că Netflix este compania ideală pentru a dezvolta acest proiect. Mă simt recunoscător faţă de o mulţime de oameni din multe ţări care m-au susţinut şi mi-au impulsionat viaţa”.

„Julio Iglesias a avut încredere în noi pentru a-şi spune povestea. Suntem foarte recunoscători pentru generozitatea sa. Ştim cu toţii că talentul şi tenacitatea lui sunt unice în lume. Acum, vom avea ocazia să vedem dincolo de lumini, de pozele din reviste, de discurile de aur şi să cunoaştem cu adevărat în profunzime o persoană excepţională care a însoţit şi va însoţi multe generaţii în fiecare colţ al planetei”, a adăugat Diego Ávalos, vicepreşedinte de conţinut la Netflix.

Iglesias nu şi-a propus să devină cântăreţ de la bun început: a început în rândurile tinerilor de la Real Madrid înainte ca un accident să-i pună capăt carierei de fotbalist. Iglesias s-a orientat apoi spre muzică, devenind în scurt timp unul dintre artiştii cu cele mai multe discuri vândute din istoria muzicii. Un superstar la nivel mondial, Iglesias a înregistrat cântece în cele mai multe limbi din lume şi a fost celebrat ca fiind cel mai popular artist străin în China, Brazilia, Franţa, Italia şi nu numai. În 2019 a fost onorat la Grammy cu premiul pentru întreaga carieră.

CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
Ciolacu "se jură" că n-a jucat la păcănele: "Am mai jucat poker. Acum joc Catan cu Grindeanu. Am jucat şah cu domnul Tudose" VIDEO
Ciolacu "se jură" că n-a jucat la păcănele: "Am mai jucat poker. Acum joc Catan cu Grindeanu. Am jucat şah cu domnul Tudose" VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României susţine că nu a jucat niciodată la păcănele. În schimb, liderul PSD joacă poker cu prietenii, Catan cu Sorin Grindeanu şi şah cu Mihai Tudose, care...
#julio iglesias, #Netflix , #stiri media