TV Ziare.com: Cum incurajam liceenii sa aiba initiativa civica?

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 11:00
1881 citiri
TV Ziare.com: Cum incurajam liceenii sa aiba initiativa civica?

Tv Ziare.com va invita sa dezbateti, marti, incepand cu ora 13.00, alaturi de Adina Marincea si Iustin Mazilu pe tema implicarii tinerilor in actiuni civice.

Invitatii Ziare.com sunt membri fondatori ai YouthBank, program administrat de catre un grup de adolescenti, care urmaresc constituirea, promovarea si administrarea intr-o maniera transparenta a unui fond special destinat proiectelor implementate de catre liceeni pentru dezvoltarea comunitatii locale.

Prima editie a programului YouthBank a castigat premiul I pentru cel mai bun proiect educational in cadrul Galei Premiilor pentru Educatie, organizata de Fundatia Dinu Patriciu.

Care au fost rezultatele primei editii YouthBank? Ce suma si-a propus echipa YouthBank sa stranga pentru a crea fondul de finantare pentru acest an?

Cum pot romanii sa sprijine initiativele tinerilor voluntari? Ce aduce nou acest an in structura programului?

Pentru a afla raspunsurile la aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 13.00.

Daca nu puteti participa la discutia LIVE, lasati intrebarile dumneavoastra sub forma de comentarii la acest material, iar Adina Marincea si Iustin Mazilu va vor raspunde in timpul emisiunii.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Adina Marincea, #Iustin Mazilu, #YouthBank, #TV Ziare com, #televiziunea Ziare com , #adolescenti