Vrei sa afli ce intentii are barbatul? Citeste in cadourile pe care ti le ofera

Luni, 19 Septembrie 2011, ora 23:54
17541 citiri
Vrei sa afli ce intentii are barbatul? Citeste in cadourile pe care ti le ofera
teen problem

Psihologii sunt de parere ca fiecare cadou are simbolistica si mesajul sau, aratand totodata ce fel de relatie exista intre doi oameni. Astfel, specialistii amintesc ca femeile ar trebui sa fie foarte atente la cadourile primite de la iubitii lor, pentru a descifra intentiile pe care barbatul le are.

1. Parfum - acest cadou este facut de barbatul care se teme de relatii serioase. El incearca sa iti arate ca te place si ca ii esti draga, dar, mai degraba, te considera ca o completare a vietii lui si nu ca o parte integranta a acesteia. Acest tip de cadou este facut de barbatul care nu isi doreste o relatie durabila.

2. Carte - de obicei, o carte este facuta cadou de barbatii care sunt siguri ca isi cunosc extrem de bine partenera de langa ei. Acesti reprezentanti ai sexului tare sunt previzibili, dar in acelasi timp sunt fideli, dedicati trup si suflet partenerei, arata Teen Problem

3. Animale de casa - sunt daruite de barbatii convinsi ca si-au gasit jumatatea. La nivelul subconstientului, barbatul transmite semnale catre femeie, aratandu-i ca isi doreste ca ea sa fie mama copiilor lui. Mai intai veti avea grija impreuna de noul animalut din casa, apoi de copiii vostri.

4. Specialitati de ciocolata - barbatii simt nevoia sa faca un astfel de cadou atunci cand vor sa-i atraga atentia partenerei ca au nevoie de mai multa atentie din partea ei. Totodata, transmit un semnal clar, sugerand ca relatia ar trebui sa devina mai serioasa.

O mare parte dintre femei crede ca un cadou ca acesta arata lipsa de imaginatie a barbatului. Dimpotriva, o cutie de bomboane daruita arata ca barbatul isi iubeste partenera, ea este extrem de pretioasa pentru el si isi doreste o relatie serioasa. Pentru astfel de barbati romantismul nu reprezinta o anomalie.

5. Excursie - daca partenerul iti daruieste o calatorie, atunci trebuie sa fii extrem de fericita pentru ca reprezinti totul pentru el. Este gata sa-si schimbe caracterul pentru a avea o relatie serioasa. Acesta tipologie cuprinde barbati realisti, extrem de increzatori in fortele proprii, care nu cred in gelozie.

6. Inel, cercei sau accesorii - sunt daruite de barbatii care isi vad iubita ca fiind viitoarea lor sotie.

7. Ceva scump - barbatii neincrezatori in fortele proprii cumpara cadouri scumpe, straduindu-se in acest fel sa arate ca sunt siguri pe ei, ceea ce este departe de adevar.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#cadouri simbolistica, #cadou partener, #ce simbolizeaza un cadou , #barbati