10 feluri de a purta cocul (Galerie foto)

Sambata, 04 August 2012, ora 18:42
22846 citiri
10 feluri de a purta cocul (Galerie foto)

Ce coafura poate sa fie mai racoritoare intr-o zi torida de vara decat un coc? De la o simpla iesire la cumparaturi pana la serviciu sau o petrecere, acesta se preteaza la nenumarate situatii.

Si celebritatile au aflat acest truc si au dus cocul la rangul de opera de arta, conform Total Beauty. Si tu te poti inspira din alegerile facute de ele:

Ideea acestui coc este sa nu iti faci nicio grija referitoare la perfectiune. Trebuie sa arate cat mai lejer cu putinta si cat mai natural. Fa-ti o coada de cal initial, dupa care imparte-o in mai multe suvite si prinde-le de baza. Trage putin de par in crestetul capului, pentru ca acesta sa nu fie "lins" de scalp si sa se creeze volum.

Amanda Seeyfried foloseste o bentita, asta pentru ca nu are parul egal si nu vrea ca suvitele sa zboare in fata. Tapeaza-ti parul in crestet, pentru volum, si prinde-l intr-o coada de cal, separandu-l apoi in suvite si prinzandu-l ca in exemplul anterior.

Kim Kardashian are un coc "perfect", parul prins ca la carte foarte aproape de scalp, la spate o coada de cal impartita in doua suvite mari, fiecare infasurata la randul ei de baza cozii, dupa care sustinute cu niste ace de par minuscule. In fata a folosit un ser special care sa dea podoabei capilare un aspect stralucitor.

Lauren Conrad alege un coc mai plat, bun pentru parul mai lung si mai gros. Piaptana parul pe spate si prinde-l spre varful capului intr-o codita, dupa care incepe sa il infasori un jurul bazei. Prinde-l cu ace de par si pulverizeaza niste fixativ.

Daca ai parul mai lung, fa-ti o coada de cal la spate si aplica ser pe toata lungimea ei, incepand sa rasucesti parul atat cat sa isi mentina inca forma naturala, nu sa arate prea chinuit. Infasoara apoi la baza cozii si prinde varfurile cu ace.

Pentru parul des este potrivit un coc dens si, de ce nu, care sa iasa in evidenta, asa ca dupa ce il hranesti cu o crema nutritiva, prinde-l intr-o coada in varful capului si roteste-l, pentru a castiga in inaltime.

Parul cret sau ondulat poate fi aranjat in nenumarate feluri, inclusiv in coc. Piaptana parul pe spate, prinde-l cat poti de lejer, lasand valurile sa se vada pe crestet. La spate fa un coc normal, dar prinde parul putin mai lejer decat in restul cazurilor.

Jessica Hart are un par lung, dar destul de firav. Ea si l-a prins destul de sus, in jurul unui burete special, pentru a parea ca are mai mult volum.

Asa cum ne-a obisnuit de fiecare data, Sarah Jessica Parker alege un coc mai sofisticat, potrivit parului ei lung (natural sau cu extensii). Dupa ce a fost prins in coada, parul a fost impartit in 4 suvite, dupa care acestea au fost prinse cu ace. Podoabei capilare i s-a dat si ceva volum.

Mandy Moore si-a facut o carare pe mijloc, si-a hidratat bine parul, astfel incat niciun fir sa nu stea razvratit, si si-a facut un "buchet" din par la spate, impletind suvitele de par dupa ce acesta a fost prins in coada.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#coc modele coafuri vara, #coc femei modele, #par prins coc, #coc modele, #idei par prins coc , #coafuri