Fa din baie camera ta preferata in 2012 (Galerie foto)

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 18:13
45086 citiri
Fa din baie camera ta preferata in 2012 (Galerie foto)

Atunci cand vine vorba de baie, mintea nu zboara doar inspre curatenie, ci si catre relaxare si rasfat al simturilor. Daca vrei sa-ti redecorezi aceasta incapere in 2012, exista o multitudine de modele din care sa alegi.

Trebuie sa te gandesti la multe, de la modele, culori, pana la materiale. Iata ce iti propune Houzz.com:

Bucatelele mici de marmura din cabina de dus incanta ochiul celui care, altfel, ar fi privit o baie destul de simpla. Bejul cremos si tavanul alb denota curatenie, dar si caldura.

Pata de albastru cenusiu duce griul din aceasta baie catre un alt nivel, tablourile personalizeaza, iar chiuveta este clasica, comoda.

Prosoapele curate si lemnul gri dau acestei bai un aspect minimalist, asemanator cu cel din spa-uri, ducandu-te cu gandul la relaxare si rasfat.

Placile de faianta pe orizontala din aceasta incapere mai ca arata cu degetul catre dus, care aproape nu se vede ca se afla intr-o incapere diferita, despartita printr-un pereche de sticla.

In baie este nevoie de spatiu de stocare pentru diversele produse cosmetice si de igiena, iar acest model ofera din plin loc unde iti poti depozita toate maruntisurile.

Multi oameni iubesc mozaicul, iar dusul pare sa fie mai degraba o cascada naturala printre stanci in acest model de baie.

Aici apare o imbinare intre bucati mari si elegante de marmura si un mozaic mic pe alt perete. Atunci cand vei face dus, mai ca vei avea impresia ca te bucuri de o ploaie calda de vara, datorita apei care tasneste din tavan.

Folosind o singura oglinda mare in locul a doua, mai mici, se obtine senzatia de spatiu. Imaginea este completata de chiuvetele moderne, alaturi de lemnul negru, serios, ce da o nota de rafinament.

Desi lumea prefera acum bai moderne, nimeni nu poate trece cu vederea acest model elegant, cald, cu arcade, marmura, detalii florale, culori calde si bine alese, care pur si simplu vorbesc despre "acasa".

Micile detalii fac aceasta baie sa iasa in evidenta. In plus, exista si mult spatiu de stocare, baia fiind nu doar frumoasa, ci si practica.

Este greu sa iti inchipui o baie cu energii mai bune decat cea din imagine, cu raftul si cada de inspiratie asiatica, Zen. Cada se afla in mijlocul incaperii si raftul cu elemente de rasfat este in apropiere.

Contrastul face totul in aceasta baie cu bucati albe de marmura si mobila neagra. In plus, fereastra din cabina de dus are o jaluzea speciala, care sa confere intimitate in orice moment al zilei.

De la micile detalii de bronz, la chiuvetele incrustate in blat si mobilierul facut pe comanda, totul denota stil in aceasta incapere. Marmura folosita este in contrast, fiind fie in bucati mari, fie unele extrem de mici.

Aceasta baie nu este nici costisitoare si se afla si in tendinte, caci designerii din toata lumea au folosit in ultima vreme modelul de faianta cu placi supradimensionate, iar griul este cat se poate de placut, linistitor. Dusul este mare si confortabil.

O chiuveta unica, lunga, este punctul de rezistenta in acest caz, oglinda mare confera spatiu si lumina, iar nuanta lemnului este cat se poate de primitoare.

Aici totul vine din tavan, de la dus pana la lumina, asa ca mai ca nu iti vei da seama daca te afli intr-o incapere sau in mijlocul naturii.

Daca minimalismul nu este stilul tau, aceasta baie cu aspect dramatic se poate sa iti fie pe plac. Totul are un aspect metalic, greu, iar chiuveta pare sa fie o bucata de stanca cioplita de apa.

Cui ii place sclipiciul se va simti bine intr-o incapere stralucitoare precum aceasta, care are auriu atat in mozaicul de pe jos, cat si in tapetul de pe perete. Usa de sticla nu strica acest aspect, ci ii confera spatiu si unitate camerei.

In acest caz, dulapul e piesa de rezistenta, fiind facut pe comanda, astfel incat sa contina si oglinzi si iluminare incorporata, dar sa fie si intr-o culoare calduroasa, care te face sa te simti confortabil.

Pentru cei ce iubesc stilul vintage, baia luxoasa, cu mozaic de marmura, lampi ingenioase si candelabru, poate fi alegerea perfecta.

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#baie decor, #baie idei decorare, #baie modele, #baie poze decor, #baie renovare , #decoratiuni interioare