Make-up cu Lizi Serbanescu: Cum sa-ti definesti pometii fara celebra tehnica a lui Kim Kardashian

Marti, 08 Decembrie 2015, ora 10:36
3969 citiri
Make-up cu Lizi Serbanescu: Cum sa-ti definesti pometii fara celebra tehnica a lui Kim Kardashian
Foto: Facebook/Estetic Studio by Lizi Serbanescu

De cand surorile Kardashian, in special Kim, au spus ca sunt fane impatimite ale "contouring"-ului (conturarea chipului printr-un joc de umbre si lumini), femeile si-au insusit tehnicile precise mai ceva ca regula sfanta a demachierii inainte de culcare.

Dar chiar este nevoie de atat de mult efort si atentie la detalii pentru a-ti sculpta fata? Nu chiar - de fapt, te-as sfatui sa urmezi zicala "less is more", explica pentru Ziare.com specialistul in psihoestetica Lizi Serbanescu.

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

Cu alte cuvinte, sunt variante de a-ti evidentia trasaturile fara sa aplici straturi peste straturi de anticearcane si pudre:

1. Conturarea fetei are un singur scop - definirea trasaturilor frumoase. Asadar, poti crea umbre in zona obrajilor si cu un autobronzant, pentru ca este mai inchis decat culoarea naturala a chipului tau.

Nu are rost sa dai banii pe alte produse daca ai unul mat. Pur si simplu, aplica-l imediat sub pometi. Evita autobronzantele cu usoare straluciri - nu-ti vor oferi efectul scontat.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Nu crede tot ce auzi! 3 mituri despre produsele naturale de machiaj

2. Echilibrarea umbrelor realizate cu autobronzantul se face prin aplicarea unui iluminator satinat, cat mai subtil, pe varful pometilor si de-a lungul nasului. Vei observa un usor efect de lifting dupa aplicare - totul sta, asa cum am spus, in crearea luminilor si umbrelor corecte.

3. Nu ai autobronzant? Nu-i nimic! Foloseste blush-ul din dotare. Alege-l pe cel in tonuri calde, spre maroniu, si foloseste-l exact sub pometi. Nu lua foarte mult produs pe pensula prima data - mai bine il aplici treptat, pana ce obtii look-ul dorit.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Cinci pasi catre un ten de portelan

Trei produse care se gasesc deja in trusa ta de machiaj pot fi la fel de eficiente ca o armata de pudre si creme folosite de make-up artistii profesionisti.

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#Cum sa ti definesti pometii, #tehnici definire pometi, #cum sa definesti pometii , #machiaj