Ce spune sandvisul favorit despre tine

Marti, 08 Februarie 2011, ora 07:03
3244 citiri
Ce spune sandvisul favorit despre tine

Sandvisul este o alternativa pentru care opteaza multi romani, acesta fiind o solutie buna in situatiile in care nu ai cum sa consumi mancare calda. In plus, este si o alternativa cat de cat sanatoasa la diversele produse ambalate.

Iar un studiu recent sugereaza ca alegerile pe care le faci in ceea ce priveste sandvisul pot dezvalui trasaturi ale caracterului tau si, mai mult, pot spune cu cine te-ai potrivi mai bine intr-o relatie romantica.

Cercetarea, condusa de specialisti din Chicago, a fost realizata cu ajutorul a 3.000 de persoane. Participantii au fost chestionati in legatura cu sandvisurile favorite si au fost supusi si unor teste care au dus la identificarea aspectelor esentiale ale personalitatilor lor.

Specialistii au descoperit corelatii puternice intre cele mai intalnite preferinte pentru sandvisuri si caracter, precum si unele compatibilitati intre consumatorii diferitelor tipuri de sandvis, conform abclocal.go.com.

1. Sandvis cu carne de curcan

Personalitate: Cei care prefera acest tip de sandvis vor sa fie cat mai putin constransi si se descurca cel mai bine atunci cand sunt lasati liberi, atat in viata profesionala cat si in ce priveste latura sentimentala. Cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie aceste persoane sunt: creativ si rebel.

Compatibilitate: Oamenii care au o asemenea preferinta sunt adesea atrasi de cei care adora tot sandvisurile cu carne de curcan.

2. Sandvis cu sunca si branza

Personalitate: Acestia sunt curiosi si au o multime de subiecte de care sunt interesati, iar pe langa curiozitate mai au ca trasatura principala si faptul ca sunt ganditori. Dau cel mai bun randament cand lucreaza fara supraveghere directa, in aceasta situatie putand fi mai productivi si creativi.

Compatibilitate: Persoanele care prefera un sandvis cu sunca si branza sunt adesea independente; nu prea leaga relatii romantice puternice.

3. Sandvis cu salata si ton

Personalitate: Iubitorii acestui tip de sandvis sunt in general agresivi si preocupati in mod deosebit de achizitii si realizari. Ei sunt lideri innascuti si au sanse mari de reusita atat pe plan profesional, cat si pe plan sentimental. Cele mai potrivite cuvinte pentru a-i descrie sunt: competitiv si de succes.

Compatibilitate: Au mai multe sanse de a face un cuplu bun cu o persoana care prefera sandvis cu oua sau cu una care il adora tot pe cel cu salata de ton.

4. Sandvis cu oua

Personalitate: Acestia sunt adesea in centrul atentiei, vor sa ii distreze pe cei din jur si sunt innebuniti dupa aventura. Cele mai potrivite cuvinte pentru a-i descrie sunt: fermecator si energic.

Compatibilitate: Oamenii carora le place foarte mult acest sandvis sunt romantici incurabili si sunt compatibili adesea cu toate categoriile de persoane stabilite in functie de sandvisurile cele mai populare.

5. Sandvis cu salata si pui

Personalitate: Aceste persoane sunt echilibrate si empatice, fiind intelegatoare si nu foarte grabite in a duce la indeplinire o sarcina.

Compatibilitate: Se potrivesc cel mai bine din punct de vedere sentimental cu cei care prefera sandvisuri cu oua.

6. Sandvis cu salata de fructe de mare

Personalitate: Oamenii care prefera aceasta varianta sunt descrisi ca fiind agreabili si altruisti. Ei cauta confort in relatii stranse si sigure. Cele mai bune cuvinte pentru a-i caracteriza sunt: loialitate si angajament.

Compatibilitate: Au cele mai mari sanse de a reusi intr-o legatura sentimentala daca aleg ca parteneri persoane care prefera tot acest tip de sandvis sau urmatorul, cel cu bacon, salata si rosii.

7. Sandvis cu bacon, salata verde si rosii

Personalitate: Acestia sunt constiinciosi si perfectionisti. Sunt devotati in toate planurile vietii: serviciu, relatii de dragoste, familie, fiind caracterizati indeosebi de onestitate si integritate.

Compatibilitate: Se potrivesc cel mai bine cu persoanele care adora sandvisul cu salata de fructe de mare.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#sandvis, #sandvis preferat, #trasaturi personalitate sandvis preferat, #preferinte culinare personalitate , #relatii