Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Biofinity - lentilele de contact pentru cei care stiu sa se respecte!

Luni, 21 August 2017, ora 16:25
1998 citiri
Biofinity - lentilele de contact pentru cei care stiu sa se respecte!

Corectarea afectiunilor oculare se dovedeste, adesea, a fi o prioritate, mai ales in randul celor care se confunta cu mafestari neplacute provocate de viciile de refractie. Miopia, astigmatismul, hipermetropia vin, sunt, de cele mai multe ori, insotite de senzatii de uscaciune a ochilor, iritatii si dureri ale globului ocular.

Desi, potrivit unor medici, aceste erori de refractie vin, nu de putine ori, la pachet, cu inaintarea in varsta, atrofierea musculaturii zonei si aplatizarea cristalinului, tulburarile de vedere afecteaza un procent important din populatia de pana in 40 de ani.

Cercetarile medicale releva incidenta mare a diferitelor afectiuni pftalmologice in randul romanilor. Aproximativ 60% dintre conationalii nostri resimt aceste probleme, care, netratate la varste tinere, pot provoca complicatii odata cu inaintarea in ani.

Lentilele de contact Biofinity - ideale pentru pacientii cu sensibilitati ale ochiului

Create de catre prestigiosul concern american CooperVision, lentilele de contact Biofinity fac parte din categoria accesoriilor oftalmologice de lux, oferind un confort deosebit in conditiile purtarii lor pe o durata lunga de timp.

Acestea sunt potrivite pacientilor care cauta mereu mentinerea unei excelenta stari de sanatate a ochilor, furnizata de lentile care pot avea o durata de folosinta de pana la 7 de zile.

Nu le vei da jos nici macar dupa o zi solicitanta

Create din material pe baza de silicon hydrogel, Biofinity este o gama de lentile destinate corectarii rapide si eficiente a problemelor oftalmologice ce vizeaza acuitatea vizuala la citit si la departare.

In ceea ce priveste vederea de aproape, imaginile obiectelor respective sunt percepute cu o mai mare claritate, in timp ce la departare, se va obtine o corectie optima a imaginilor incetosate.

Cu un continut de apa de 48%, Biofinity sunt o categorie de accesorii incredibil de naturale, fara aditivi, acoperiri si lubrifianti. Deoarece cresterea continutului de apa nu a provocat o scadere a permeabilitatii oxigenului la nivelul globului ocular, ele au fost conceputa pentru o purtare luna extinsa si continua, atat ziua, cat si noaptea. Astfel, pacientul nu mai este nevoit sa le indeparteze si sa le pastreze in solutie speciala, iar cristalinul si irisul nu vor suferi niciun fel de leziune.

Atentie insa ca producatorul recomanda totusi curatarea lentilelor de contact Biofinity in solutie speciala, daca pacientul adopta purtarea lor doar pe parcursul zilei, pentru a preveni riscul instalarii unor infectii nedorite.

Lentila moale, matasoasa si hidratata chiar si pentru cei ce sufera de afectiuni severe

Biofinity sunt acel tip de lentile care contribuie la o corectare excelenta a imaginii chiar si cazul unor dioptrii foarte mari. In acest sens, producatorul de peste Ocean marca "Biofinity XR Contacts", concepute special pentru "prescriptiile extreme", dupa cum insusi marturiseste, cu un grad sporit de performanta in cazurile severe.

Biofinity XR se pot folosi in cazul unor dioptrii care variaza intre -20 si +15. Prin comparatie, cele obisnuite pot fi utilizate doar in cazul unor dioptrii de la -12 la +8. Toate modelele de lentile Biofinity au o raza de 8.6 si diametru de 14 mm, fiind ambalate in cutii de 3 sau 6 bucati.

In concluzie, Biofinity este o lentila moale, matasoasa, hidratata, gratie tehnologiei Aquaform, care faciliteaza focusarea perfecta a imaginilor, combinand materialele superioare cu respectul acordat pacientului.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Biofinity lentile contact, #lentile contact moale hidratat , #senzatii