Codrin Ștefănescu le cere „patrioților români” să îl ierte pentru că l-a susținut pe Liviu Dragnea: „Îmi place să beau un șpriț, dar cu prietenii civili. Nu ca tine, cu securistoizii”

Luni, 29 August 2022, ora 08:21
6723 citiri
Codrin Ștefănescu le cere „patrioților români” să îl ierte pentru că l-a susținut pe Liviu Dragnea: „Îmi place să beau un șpriț, dar cu prietenii civili. Nu ca tine, cu securistoizii”
Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, în perioada în care erau „camarazi” FOTO Facebook/Liviu Dragnea

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai apropiați „camarazi” ai lui Liviu Dragnea, a postat pe pagina sa de Facebook două fotografii în care Liviu Dragnea apare de Geore Maior și Codruța Kovesi, cerându-le iertare „patrioților români” pentru susținerea oferită fostului lider al PSD.

„Vreau să vă anunț clar și tranșant: nu exista nici un teatru, nu e strategie de campanie, nu e nimic. Pur și simplu m-am dezis public de acest om! Și a făcut-o cel care l-a ajutat, sprijinit și i-a stat alāturi in mod constant. Fără sa dau din casa, cum face el in mod oribil, fără sa dau detalii, spun doar atât: dacă un om corect și curajos cu mine in lupta cu sistemul a luat această hotărâre, atunci inseamnā ca este super argumentată! (...)

Îmi cer scuze public, încă o dată, vouă tuturor români patrioți, că i-am mai dat o șansa acestui personaj, că am încercat să-i creez o figură de om iubitor de neam, că l-am apărat public in toate scandalurile sale. Am greșit, îmi asum, regret, am luat o decizie finală! Sper sa-mi scuzați slăbiciunea și credința ca un om se poate schimba din rāu, in unul bun”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Ștefănescu a ținut să îi transmită un mesaj și fostului său „camarad”. „Am ascultat câteva din mizeriile expuse de tine. Ignor. Cu un singur răspuns: îmi place, ca oricărui bărbat român, să beau un șpriț, o palincă, o bere, sau ce mai spui tu, dar cu prietenii! CIVILI! Români adevărați! Asta facem cu toții! Nu ca tine cu securistoizii, cu Coldea, Maior, Kovesi și alții, in case conspirative și la ordin!

Asta-i una din multele diferențe dintre noi! Fă-ți partid, muncește, incearcā sa-i convingi pe români ca trebuie sa te voteze pe tine și pe cei care îți poarta poza prin târguri, cu gândul ca vor ajunge deputati și senatori așa. Lasă APP in pace, tu și prietenii tăi din casele conspirative! APP e un partid pentru sute de mii de români care au de spus ceva, tocmai împotriva șefilor tăi!”, a mai scris Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea au ajuns la „cuțite în spate” după ce fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a cerut conducerii Alianței Pentru Patrie (APP) să nu-i mai asocieze imaginea cu numele partidului.

#Liviu Dragnea, #Codrin Stefanescu, #cearta , #stiri Liviu Dragnea