Ioan Oltean: Liviu Negoita e inaintea lui Sorin Oprescu, in sondaje

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 07:52
2962 citiri
Ioan Oltean: Liviu Negoita e inaintea lui Sorin Oprescu, in sondaje

Secretarul general al PDL Ioan Oltean a afirmat luni, la TVR, ca Liviu Negoita este bine plasat in sodajele de opinie pentru Bucuresti, putand fi "oricand" o alternativa ca si candidat la Primaria Generala.

"Noi avem mai multe variante care sunt in lucru si pe care le sondam, dar un singur om care ar putea oricand sa fie o alternativa pentru noi, Liviu Negoita. Daca va fi alternativa noastra, va fi una castigatoare, pentru ca in sondaje de opinie facute recent Sorin Oprescu este in urma lui Liviu Negoita. Liviu Negoita este deocamdata in stand-by", a spus Oltean.

"Liviu Negoita este un excelent primar si un excelent om politic. Din motive absolut obiective, domnia sa a ramas in umbra acum, dar nu e in situatia in care noi sa nu putem sa il scoatem oricand o alternativa", a adaugat el.

Ce planuri are Traian Basescu pentru Liviu Negoita?

Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, ar intentiona insa sa nu mai candideze pentru un nou mandat nici macar la sector. Vestea ca Negoita se retrage din functii publice pentru a se dedica probabil avocaturii a aparut pe blogul realizatorului TV Stelian Tanase, care a relatat, in august, o discutie cu edilul.

Negoita pare ca si-a planificat o iesire treptata din scena, mai intai renuntand sa candideze pentru un post in PDL al BPN (el fiind vicepresedinte pana in vara acestui an).

Dupa ce Liviu Negoita si-a anuntat colegii de la sectorul 3 ca nu va candida pentru un al treilea mandat, presedintele organizatiei Silvian Ionescu se afla in situatia de a cauta un alt candidat.

Pedelistul crede insa ca nu este cazul ca democrat-liberalii de la sectorul 3 sa se grabeasca cu anuntul unui succesor pentru Negoita. "Cu cat il anuntam mai tarziu, cu atat mai bine", a declarat Silvian Ionescu, adaugand ca este o masura de precautie necesara pentru a evita o expunere mediatica prematura a viitorului candidat.

Citeste si:
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, la Liga Aleşilor Locali organizată de PNL joi 26 mai, la Braşov, bilanţul guvernării în prima jumătate a anului. Premierul a precizat că, după şase...