Costume nostime pentru catelusul tau (Galerie foto)

Sambata, 03 Iulie 2010, ora 21:07
4431 citiri
Costume nostime pentru catelusul tau (Galerie foto)
Foto: Oddee

Ne iubim animalele si ne dorim tot ce este mai bun pentru ele, chiar si atunci cand vine vorba despre haine. Adevarul este ca micutii catelusi sunt nostimi in costume, insa uneori dorinta stapanului de a-i face deosebiti ii face sa para foarte foarte comici.

Totusi, daca patrupedele ar putea sa vorbeasca, ce ar spune despre costumele din imaginile urmatoare?

Orice barbat tresare la ideea unei menajere sexy, insa ce se intampla cand menajera nu este o femeie sexy, ci un caine "sexy"? Probabil stapanii cateilor de mai jos s-au amuzat copios pe seama animalutelor, insa ele nu prea, daca ne luam dupa fetele celor doi micuti, dupa cum putem observa in pozele prezentate de Oddee. In acelasi timp, catelusa din dreapta poate reprezenta fantezia sexuala a unui rottweiler.

Este adevarat ca multi oameni adora iPhonurile, insa cat de mare poate fi acest atasament, daca acest catelus a trebui sa fie victima ideilor nastrusnice ale stapanului. Cu toate acestea, catelusul iPhone nu pare deloc deranjat de ceea ce i se intampla.

Copiii il adora pe Harry Potter, si nu numai ei, chiar si cei mari. Se pare ca si cateilor le-a placut simpaticul personaj si nu au avut nimic de comentat atunci cand a trebuit sa poarte un costum inspirat din seria Harry Potter. In plus, pare foarte mandru de ceea ce are pe el.

Cateodata imaginatia stapanilor depaseste cu mult limita acceptata de orice catelus, insa ce pot face acestia in afara de a accepta situatia fara sa latre? Probabil aceasta femeie s-a uitat foarte mult la Testoasele Ninja, incat si-a dorit si ea o broscuta testoasa, iar in lipsa uneia, bietul catel a fost transformat.

Cat de mult trebuie sa vrei sa iti enervezi cainele, incat sa ii faci un costum care sa il transforme in hrana pentru crocodili? Cam atat de mult.

De Halloween multi tineri, si nu numai, incearca sa gaseasca un costum cat mai haios pentru a se distra alaturi de prietenii sai. Ce ai spune daca la petrecerea de Halloween ti-ai costuma si cainele, astfel incat sa ii sperie pe cei din jur?

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#costume pentru catelusi, #costume nostime catei , #inedit