Dezvaluiri despre Hitler: A avut un fiu nelegitim din relatia cu o adolescenta franceza

Autor: Ana Ilie
Vineri, 17 Februarie 2012, ora 22:30
9441 citiri
Dezvaluiri despre Hitler: A avut un fiu nelegitim din relatia cu o adolescenta franceza

Dictatorul Adolf Hitler a avut un fiu cu o adolescenta franceza, in timp ce lupta ca soldat in primul Razboi Mondial, arata noi dovezi.

Jean-Marie Loret, care a decedat in 1985 la varsta de 67 de ani, nu si-a intalnit niciodata tatal insa, intr-o ciudata ironie a soartei, a ajuns sa lupte impotriva fortei naziste in al Doilea Razboi Mondial, scrie The Telegraph.

Povestea fiului lui Hitler este sustinuta de mai multe dovezi, atat in Franta cat si in Germania. Se crede ca Hitler a avut o aventura cu mama lui Loret, Charlotte Lobjoie, pe cand aceasta avea 16 ani, in iunie 1917.

Desi lupta impotriva francezilor in apropiere de Seboncourt, in regiunea Picardia, Hitler a ajuns la Fournes-in-Weppe, un orasel aflat la vest de Lille, in permisii. Aici a intalnit-o pe Charlotte Lobjoie, care i-a povestit fiului sau mai tarziu: "Intr-o zi, taiam fanul cu alte femei, cand am vazut un soldat francez pe partea cealalta a strazii. Avea un caiet de desen si parea ca deseneaza. Femeilor li s-a parut interesant si erau curioase ce deseneaza. M-au trimis sa il abordez".

Cei doi au inceput o scurta relatie si Jean-Marie, care s-a nascut in martie 1918, a fost conceput intr-o noapte de iunie in 1917, cand cei doi erau "ametiti".

Charlotte Lobjoie i-a mai povestit lui Jean-Marie: "Cand tatal tau era aici, adica foarte rar, ii placea sa mergem la plimbare. Insa aceste plimbari se terminau rau. De fapt, tatal tau se lansa in discursuri pe care nu le intelegeam. Nu vorbea franceza si vorbea doar in germana, vorbind cu o audienta imaginara. Chiar daca as fi vorbit germana tot n-as fi putut sa-l inteleg, pentru ca nu eram familiarizata cu istoria Prusiei, Austriei si Bavariei. Reactia mea il infuria, asa ca nu reactionam in niciun fel".

Jean-Marie a fost, ca si alti copii francezi cu tati germani, chinuit la scoala. Mama sa l-a dat spre adoptie in anii '30, familiei Loret. Desi tatal sau nu l-a recunoscut niciodata, a ramas in contact cu mama baiatului, careia i-a trimis regulat bani, chiar si in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, dupa cum arata documente ale Wehrmachtului.

Loret a ajuns sa se lupte cu germanii in 1939, aparand Linia Maginot. A intrat in rezistenta franceza si a avut numele de cod "Clement".

Inainte de moartea sa, in anii '50, Charlotte Lobjoie i-a marturisit lui Jean-Marie ca tatal sau este Hitler.

Loret si-a investigat trecutul in amanunt. Fotografiile arata o asemanare uimitoare cu Hitler, cei doi au un scris de mana similar si in podul casei Charlottei Lobjoie s-au descoperit desene semnate de Hitler. In Germania, o pictura a unei femei, semnata tot de Hitler, seamana exact cu Charlotte.

Loret a scris o carte intitulata "Numele tatalui tau este Hitler" in 1981, care va fi acum republicata, pe baza noilor confirmari.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#adolf hitler, #Hitler fiu, #Hitler relatie adolescenta franta, #Hitler fiu ilegitim , #inedit