Eticheta pusă de regina Elisabeta a II-a soției prințului Harry, Meghan Markle. „Sprâncenele tuturor au lovit tavanul”

Sambata, 06 Mai 2023, ora 11:59
5953 citiri
Eticheta pusă de regina Elisabeta a II-a soției prințului Harry, Meghan Markle. „Sprâncenele tuturor au lovit tavanul”
Meghan Markle și regina Elisabeta a II-a/ FOTO: Marca

Regina Elisabeta a II-a a semnalat public că regretă că nepotul ei, Prințul Harry, a cunoscut-o pe Meghan Markle – numind-o „rea” și căsătoria lor o „catastrofă completă”, potrivit unor dezvăluiri explozive înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea.

Cel mai longeviv monarh „a văzut prin Meghan Markle” și a făcut remarcile neobișnuite la o recepție la Balmoral în august, cu câteva săptămâni înainte să moară, a declarat pentru The Spectator o sursă apropiată familiei regale.

„La băuturile dinaintea cinei, un grup mic vorbea cu regina și ea a explicat că întâlnirea lui Harry cu Meghan a devenit o catastrofă completă și a descris-o ca fiind rea”, a susținut sursa.

„Sprâncenele tuturor au lovit tavanul”, a amintit sursa.

„Nu era în caracterul reginei să folosească un astfel de cuvânt ca „rea” pentru a o descrie pe Meghan, dar a văzut direct prin ea.

„A fost o propoziție uimitoare de la cea mai iertătoare femeie de pe Pământ,” susține sursa.

Această afirmație, consideră criticul Daniela Esler, lasă probleme uriașe înaintea încoronării de sâmbătă a regelui Charles.

„Charles și Camilla nu au avut cu adevărat prea multe opțiuni decât să ia calea cea bună.(...)Chiar și oamenii care urmează să fie unși cu ulei sfânt într-un moment profund sacru pot avea sentimentele rănite grav”, a spus ea, conform news.com.au și Daily Star.

Meghan, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a criticat presa britanică în legătură cu informaţiile potrivit cărora nişte scrisori schimbate cu Regele Charles au jucat un rol în spatele deciziei sale de a nu participa la încoronarea acestuia, relatează Reuters.

Daily Telegraph a relatat că Meghan i-a scris actualului rege pentru a-şi exprima îngrijorarea cu privire la prejudecăţile subconştiente din familia regală. Scrisoarea ar fi fost trimisă în urma comentariilor sale din 2021, într-un interviu cu Oprah Winfrey, potrivit cărora familia regală şi-ar fi exprimat îngrijorarea cu privire la cât de închisă va fi pielea fiului ei.

Potrivit The Telegraph, ducesa de Sussex nu a simţit că a primit un răspuns satisfăcător la preocupările sale.

"Ducesa de Sussex îşi vede de viaţa ei în prezent, nu se gândeşte la corespondenţa de acum doi ani legată de conversaţii de acum patru ani", a reacţionat iritat un purtător de cuvânt al lui Meghan. "Orice sugestie contrară este falsă şi, sincer, ridicolă. Încurajăm presa tabloidă şi diverşi corespondenţi regali să înceteze circul obositor pe care doar ei îl creează", a adăugat reprezentantul soţiei prinţului Harry.

Prinţul Harry va participa la încoronarea de astăzi, 6 mai, fără Meghan, care va rămâne în California cu cei doi copii mici ai cuplului. Cel mai mare dintre ei, Archie, împlineşte patru ani în aceeaşi zi.

Harry şi Meghan au renunţat la îndatoririle regale în martie 2020, spunând că au vrut să-şi facă o nouă viaţă în Statele Unite, departe de hărţuirea mediatică.

Primul vaccin personalizat pentru cancer de piele, testat pe pacienți britanici
Primul vaccin personalizat pentru cancer de piele, testat pe pacienți britanici
Primul vaccin pe bază de ARNm personalizat din lume pentru melanom este testat pe pacienți britanici în ceea ce a fost salutat un potențial „moment de cotitură” pentru tratamentul...
Premieră în Marea Britanie: Un tânăr a fost arestat pentru încălcarea legii privind securitatea naţională. Acuzațiile au legătură cu Rusia
Premieră în Marea Britanie: Un tânăr a fost arestat pentru încălcarea legii privind securitatea naţională. Acuzațiile au legătură cu Rusia
Un tânăr britanic a fost inculpat pentru presupuse activităţi ostile statului, după ce ar fi fost recrutat de Rusia. Se presupune că acesta ar fi recrutat și alte persoane care să dea foc...
#Marea Britanie, #Meghan Markle, #Regina Elisabeta, #Printul Harry, #incoronare, #regele charles , #Incoronare Charles
Comentarii
Poza HillBilly
HillBilly
rank 5