Actrița din România escrocată pe Facebook: ”Până să apară femei dezbrăcate...”

Joi, 09 Noiembrie 2023, ora 15:47
4549 citiri
Actrița din România escrocată pe Facebook: ”Până să apară femei dezbrăcate...”
Maria Buză

Actriţa Maria Buză nu mai poate accesa contul de facebook dedicat fanilor săi, o problemă care persistă de doi ani. Cei care i-au spart contul publică în numele ei informaţii false, reclame dubioase, dar şi imagini cu femei dezbrăcate, la rubrica Story.

Maria Buză a încercat rezolvarea situației prin intermediul autorităților, însă în zadar, ea oferind un interviu în acest sens pentru Paginademedia.ro.

„Se vede clar că în imaginile publicate la rubrica story nu este vorba despre mine. Nu petrec mult pe această pagină, pentru că nu mai am acces ca administrator.

Comentariile la care vă referiţi probabil sunt din partea abonaţilor care, până sa apară femei dezbrăcate la story, nu s-au sesizat în ceea ce priveşte postările de pe pagina cu vietnamezi la lucru şi reclama la diverse tehnici, materiale şi utilaje de construcţii”, povesteşte Maria Buză.

„Nu m-a contactat nimeni să mă întrebe dacă mi-am schimbat profilul de activitate. Asta mi s-a părut ciudat.

Mă bucur că îmi daţi ocazia să explic celor care mă urmăresc real ca pagină de facebook nu îmi mai aparţine şi că este fraudată.

Până acum am făcut numeroase raportări la Facebook, cu ajutorul mai multor prieteni care au acces direct la asistenţa prin live chat.

Deşi am furnizat toate datele pe care mi le-au cerut, inclusiv copia buletinului de identitate, nu s-a rezolvat absolut nimic”, a spus Maria Buză.

„De fiecare dată, la fiecare sesizare, am luat-o de la început cu toată povestea, însă în zadar.

Nu li s-a părut dubios că o pagină a unui artist român, creată în România, este brusc administrată din Asia şi publică clipuri care nu au nicio legătură cu imaginea artistului.

Cât despre sesizarea noastră la Poliţia Romana, suntem la doi ani de la depunerea plângerii şi aşteptăm să fim contactate de DIICOT. Rapid, nu?

Dacă aş avea succes în această speţă, v-aş spune şi reţeta succesului, însă deocamdată sunt doar un artist la mâna unor escroci ai internetului”, a completat Maria Buză.

„Sunt peste 150.000 de oameni care urmăresc această pagină şi cărora nu mai pot să le ofer pe Facebook ceea ce îşi doresc de la artistul Maria Buză, ba, mai mult, poate chiar i-a dezamăgit ceea ce au văzut de doi ani încoace pe pagina mea.

Nu ştiu câţi dintre urmăritorii mei si-au dat seama ca pagina a fost fraudată, însă fac şi pe această cale un apel către ei, să intre în număr cât mai mare şi să dea report paginii, să selecteze rubrica Report profile, apoi Fake Page”, a subliniat actrița.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Frumoasa actriță din Las Fierbinți și-a surprins fanii cu ultimul anunț: ”Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”
Frumoasa actriță din Las Fierbinți și-a surprins fanii cu ultimul anunț: ”Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”
Actrița Anca Dumitra (36 de ani), cunoscută pentru rolul Gianinei din Las Fierbinți, a făcut un anunț surprinzător pe rețelele sociale. „Într-un tărâm magic, unde visele devin...
#maria buza, #actrita, #Facebook, #Femei , #stiri media