Vanghelie: Ponta nu poate sa castige prezidentialele fara cei care se uita la Antena3

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 22:37
5944 citiri
Vanghelie: Ponta nu poate sa castige prezidentialele fara cei care se uita la Antena3
Foto: Realitatea Tv

PSD Bucuresti a aprobat, vineri, rezolutia Consiliului National largit al partidului care a avut loc la Craiova, prin care se angajeaza sa sustina candidatura presedintelui PSD, premierul Victor Ponta, in alegerile prezidentiale.

"Consiliul National largit al PSD ia act de decizia presedintelui PSD, Victor Ponta, de a candida la functia de presedinte al Romaniei.

Organizatiile PSD de la toate nivelurile sustin candidatura acestuia si se angajeaza sa intreprinda toate actiunile de organizare si mobilizare a membrilor in vederea castigarii alegerilor prezidentiale", se arata in rezolutia stabilita in Consiliul National de la Craiova si care a fost votata de Conferinta PSD Bucuresti, organizata vineri la Romexpo.

Ponta, validat candidatul PSD la prezidentiale: Referiri la Marea Unire, Nastase si portofoliul UE

Potrivit documentului, victoria lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale "va marca sfarsitul unui regim politic abuziv".

"Alegerea lui Victor Ponta in functia de presedinte al Romaniei garanteaza consolidarea reformelor bune intreprinse de actualul Guvern pentru relansarea economica, creare de noi locuri de munca si cresterea nivelului de trai", se mai spune in rezolutie.

Presedintele PSD Bucuresti, senatorul Ecaterina Andronescu, le-a spus social-democratilor ca, in perioada urmatoare, vor trebui sa se mobilizeze pentru a-i asigura premierului Victor Ponta un avans de capital si incredere inca din primul tur.

Congresul PSD s-a reunit, vineri, la Alba Iulia, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezdentiale.

De asemenea, conferintele judetene ale tuturor organizatiilor PSD s-au intrunit, inaintea Congresului, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta.

Congresul PSD, organizat online: Nu mai punem oamenii de drumuri

In 29 iulie, la Consiliul National al PSD reunit la Craiova, Victor Ponta si-a anuntat intentia de candida la Presedintia Romaniei, Consiliul adoptand o rezolutie prin care propune Congresului validarea candidaturii.

Victor Ponta isi va lansa candidatura la prezidentiale in 20 septembrie, de ziua sa, evenimentul fiind programat sa aiba loc in Bucuresti, pe Arena Nationala, in fata a zeci de mii de persoane.

Vanghelie: Trebuie sa-l sustinem pe Victor Ponta indiferent de supararile noastre in partid

Presedintele PSD Sector 5, Marian Vanghelie, le-a spus, vineri, participantilor la Conferinta PSD Bucuresti, ca il sustine pe Victor Ponta, indiferent de suparari, aratand ca nu este fan Victor Ponta si nu sustine pe nimeni "pe gratis" si ca isi doreste multe de la Ponta.

El a spus ca la Orastie i-a spus lui Ponta ca se mai gandeste daca il sustine, dar ca acesta "a crescut frumos".

"Suntem prezenti aici pentru ca trebuie sa-l sustinem pe Victor Ponta indiferent de supararile noastre in partid, indiferent de supararile noastre in organizatie, indiferent de ce s-a intamplat in acesta perioada. Il sustinem pe Victor Ponta pentru ca trebuie sa ne luam tara inapoi, sa o dam romanilor. Romania este a romanilor si nu a lui Traian Basescu si a centrului dreapta", a afirmat Marian Vanghelie.

El a sustinut ca dreapta este interesata numai de companiile multinationale, numai de prieteniile lor si nu de problemele cu care se confrunta societatea.

"Sunt ingrijorat de ce se intampla in societatea noastra, sunt ingrijoarat de ce se intampla in partidul nostru, sunt ingrijorat de se intampla in partidele politice, de deciziile politicienilor. Nu va suparati. Nu vad liderii mari, nu vad lideri in societatea romaneasca, tara asta are nevoie de lideri si sa reusim sa atragem cat mai multi oameni pregatiti profesional, este nevoie de un partid de stanga, de un presedinte ca Victor Ponta", a adaugat Vanghelie.

Ponta explica de ce va fi validat ca prezidentiabil la un congres PSD online

El a mentionat ca nu este fan Victor Ponta, dar ca acesta "a crescut frumos".

"Va spune un om care nu este fan Victor Ponta. Dar, m-am uitat in toata aceasta perioada: Victor Ponta a crescut foarte frumos, a crescut foarte bine. In toata aceasta perioada, in alegerile locale care sunt foarte grele, faptul ca s-a dus ca un lider din judet in judet si a spus lucrurile cu subiect si predicat, asta inseamna ca este pregatit pentru aceasta pozitie sa candideze", a mai spus Vanghelie.

El a aratat ca trebuie ca in primul tur al alegerilor PSD sa obtina minimum 45% si, in 16 noiembrie, 6 milioane de voturi.

"Relatiile pe care Victor Ponta a reusit sa si le faca ma fac pe mine sa ma gandesc ca nu este acelasi care a venit si a dat niste oameni afara din organizatii. Sper sa fie Victor Ponta pe care eu mi-l doresc.

Imi doresc un om de echipa, care sa fie echilibrat, sa nu aiba dusmanii si sa spuna: stanga, dreapta, sunt presedintele tuturor, nu mai vreau sa va bateti intre voi, nu mai vreau sa va faceti dosare penale intre voi, avem nevoie de tot ce inseamna lider si de stanga si de dreapta", a adaugat Vanghelie.

El a mai spus ca nu mai vrea sa vada "aceasta dezbinare nebuna" si sa auda "de dimineata pana seara tot felul de chestii, a mai murit unul, a mai plecat unul, a mai arestat unul, l-a mai dat pe unul afara".

"Imi doresc multe de la Victor Ponta. La Orastie i-am spus ca ma voi mai gandi daca-l sustin. Da, nu sustin pe gratis deloc pe nimenea, vreau sa inteleaga si Victor Ponta, de aceea aceasta organizatie este importanta.

Victor Ponta nu poate sa castige fara dumneavoastra, si fara cei de acasa care se uita la Antena3 si fara cei de care nu i-a placut lui Victor Ponta de ei. Impreuna trebuie sa facem aceasta echipa si am sa spun ca o sa fiu alaturi de Victor Ponta in campanie cu ceea ce am sa pot eu, chiar daca sunt tot felul de mesaje, de discutii.

Dumneavoastra m-ati facut sa si plang, sa si rad si m-ati sustinut intotdeauna Am fost in numele dumneavosstra si pentru dumeavostra alaturi de Victor Ponta si ma voi bate si imi doresc sa vina la partid, cand va fi presedinte, si sa spuna: intr-adevar organizatia de Bucuresti este cea mai puternica", a mai spus Vanghelie.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Vanghelie candidatura Ponta Antena3, #Vanghelie Ponta presedinte suparari, #Vanghelie Ponta candidatura PSD , #PSD