Micul dejun din două ingrediente pe care Marilyn Monroe îl mânca în fiecare dimineață. "Absolut bizar"

Marti, 27 Februarie 2024, ora 22:50
6302 citiri
Micul dejun din două ingrediente pe care Marilyn Monroe îl mânca în fiecare dimineață. "Absolut bizar"
Marilyn Monroe FOTO captură YouTube

Când te gândești la simbolul Hollywood-ului, Marilyn Monroe, probabil îți imaginezi modă rafinată, strălucire de cinema și, desigur, o mulțime de diamante. Dar, când vine vorba de obiceiurile alimentare ale lui Monroe, se pare că mesele ei zilnice nu erau deloc atât de strălucitoare și probabil se aflau departe de ceea ce mănâncă astăzi vedetele de la Hollywood.

Micul dejun celebru al lui Marilyn Monroe cu doar două ingrediente

Într-un interviu pentru numărul din septembrie 1952 al revistei Pageant (între timp desființată), Monroe a explicat că unii oameni găseau obiceiurile ei alimentare „absolut bizare”.

În special, micul ei dejun cu doar două ingrediente este unul pe care mulți dintre noi probabil nu l-ar putea tolera, dar în opinia lui Monroe era un „mic dejun hrănitor pentru o fată ocupată și grăbită”.

Iată rutina atât de retro a starletei din anii 1950:

"Înainte să fac duș dimineața, încep să încălzesc o cană de lapte pe plita pe care o țin în camera mea de hotel", a spus ea. "Când e fierbinte, sparg două ouă crude în lapte, le bat cu o furculiță și le beau în timp ce mă îmbrac."

Două ouă crude gătite în lapte? Acest lucru este departe de ceea ce am aștepta să mănânce sau mai degrabă, să bea în fiecare zi una dintre cele mai mari celebrități ale vremii, scrie yahoo.com.

Dar, având în vedere că actrița călătorea des, un mic dejun care putea fi pregătit rapid pe o plită era ideal.

Gustarea preferată a lui Marilyn Monroe

Un alt aliment de care Monroe nu se plictisea niciodată? Morcovii cruzi, pe care spunea că îi mănâncă în fiecare seară alături de o carne friptă— fie că erau costițe de miel, friptură sau ficat, în funcție de zi.

Chiar dacă obiceiurile ei alimentare păreau banale, în mintea lui Monroe, a mânca astfel îi permitea să se bucure de alte plăceri ale vieții, precum „oprirea la gelateria Wil Wright pentru un desert cu ciocolată caldă”, despre care a recunoscut că a devenit o obișnuință regulată pe drumul spre casă.

"Sunt sigură că nu mi-aș putea permite acest desert dacă dieta mea normală nu ar consta aproape în întregime din alimente bogate în proteine", a spus actrița.

Quarterly Report - Editia 4

Cea mai bună oră pentru micul dejun și pentru cină. Doctorul cardiolog care ia masa la oră fixă
Cea mai bună oră pentru micul dejun și pentru cină. Doctorul cardiolog care ia masa la oră fixă
Un celebru medic cardiolog spune că momentul în care luăm micul dejun poate influența semnificativ durata și calitatea vieții noastre. „Pentru a pierde în greutate, cel mai bine este...
Micul dejun care te ajută să slăbești de două ori mai repede. Ce alimente trebuie să conțină
Micul dejun care te ajută să slăbești de două ori mai repede. Ce alimente trebuie să conțină
Vrei să slăbești, însă ai obosit să ții diete restrictive, care au un efect temporar? Cercetătorii au descoperit că micul dejun joacă un rol foarte important în ceea ce privește...
#Marilyn Monroe, #mic dejun, #ingrediente , #stiri vedete