Micul dejun din două ingrediente pe care Marilyn Monroe îl mânca în fiecare dimineață. "Absolut bizar"

Marti, 27 Februarie 2024, ora 22:50
6150 citiri
Micul dejun din două ingrediente pe care Marilyn Monroe îl mânca în fiecare dimineață. "Absolut bizar"
Marilyn Monroe FOTO captură YouTube

Când te gândești la simbolul Hollywood-ului, Marilyn Monroe, probabil îți imaginezi modă rafinată, strălucire de cinema și, desigur, o mulțime de diamante. Dar, când vine vorba de obiceiurile alimentare ale lui Monroe, se pare că mesele ei zilnice nu erau deloc atât de strălucitoare și probabil se aflau departe de ceea ce mănâncă astăzi vedetele de la Hollywood.

Micul dejun celebru al lui Marilyn Monroe cu doar două ingrediente

Într-un interviu pentru numărul din septembrie 1952 al revistei Pageant (între timp desființată), Monroe a explicat că unii oameni găseau obiceiurile ei alimentare „absolut bizare”.

În special, micul ei dejun cu doar două ingrediente este unul pe care mulți dintre noi probabil nu l-ar putea tolera, dar în opinia lui Monroe era un „mic dejun hrănitor pentru o fată ocupată și grăbită”.

Iată rutina atât de retro a starletei din anii 1950:

"Înainte să fac duș dimineața, încep să încălzesc o cană de lapte pe plita pe care o țin în camera mea de hotel", a spus ea. "Când e fierbinte, sparg două ouă crude în lapte, le bat cu o furculiță și le beau în timp ce mă îmbrac."

Două ouă crude gătite în lapte? Acest lucru este departe de ceea ce am aștepta să mănânce sau mai degrabă, să bea în fiecare zi una dintre cele mai mari celebrități ale vremii, scrie yahoo.com.

Dar, având în vedere că actrița călătorea des, un mic dejun care putea fi pregătit rapid pe o plită era ideal.

Gustarea preferată a lui Marilyn Monroe

Un alt aliment de care Monroe nu se plictisea niciodată? Morcovii cruzi, pe care spunea că îi mănâncă în fiecare seară alături de o carne friptă— fie că erau costițe de miel, friptură sau ficat, în funcție de zi.

Chiar dacă obiceiurile ei alimentare păreau banale, în mintea lui Monroe, a mânca astfel îi permitea să se bucure de alte plăceri ale vieții, precum „oprirea la gelateria Wil Wright pentru un desert cu ciocolată caldă”, despre care a recunoscut că a devenit o obișnuință regulată pe drumul spre casă.

"Sunt sigură că nu mi-aș putea permite acest desert dacă dieta mea normală nu ar consta aproape în întregime din alimente bogate în proteine", a spus actrița.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
Iohannis încă așteaptă un răspuns la candidatura sa la NATO. "Negocierile nu se fac publice"
Iohannis încă așteaptă un răspuns la candidatura sa la NATO. "Negocierile nu se fac publice"
Chestiunile NATO nu se discută în public, iar negocierile nu se fac publice, a declarat, miercuri, 17 aprilie, la Bruxelles, preşedintele României Klaus Iohannis. El a precizat că,...
#Marilyn Monroe, #mic dejun, #ingrediente , #stiri vedete