Femeia care cere o taxă de la fiecare persoană ce vine la cină de Crăciun: "Nu ar fi mai ieftin la un restaurant". Ora la care își trimite rudele acasă

Sambata, 02 Decembrie 2023, ora 04:25
27118 citiri
Femeia care cere o taxă de la fiecare persoană ce vine la cină de Crăciun: "Nu ar fi mai ieftin la un restaurant". Ora la care își trimite rudele acasă
Masa de Crăciun FOTO / Pixabay

Până la Crăciun au mai rămas doar câteva săptămâni, iar pregătirile au început pentru unii. Se fac liste cu cadouri, iar gospodinele pregătesc meniul și se gândesc cu ce să își surprindă invitații.

Unele femei cred că efortul pregătirilor pentru sărbători este foarte mare, mai ales în cazul celor care primesc și invitați la masă. O femeie din Marea Britanie a decis să perceapă o taxă de 200 de dolari pentru fiecare persoană la cina de Crăciun.

O mamă cunoscută drept "cea mai detestată femeie din Marea Britanie" este din nou în atenția publicului, de data aceasta pentru faptul că își taxează membrii familiei pentru a participa la cina de Crăciun organizată de ea.

Carla Bellucci a declarat că va percepe membrilor familiei ei aproape 200 de dolari pentru fiecare persoană la masa de Crăciun, considerând că ar trebui să fie compensată pentru efortul de a pregăti o masă pentru 15 persoane.

„Nu este ieftin să hrănești oamenii și de asemenea, durează mult timp să pregătești o masă frumoasă”, a spus femeia în vârstă de 42 de ani pentru Daily Mail.

Și nu tolerează nicio critică, spunând celor care sunt în dezacord: „Plecați, cu toate ornamentele!”

Belluci are o familie formată din șase persoane - inclusiv soțul ei, Gio, și trei copii, Tanisha, 18 ani, Jayden, 15 ani și Blue, de 12 luni - și se așteaptă ca la masa de Crăciun să vină încă nouă rude, majoritatea dintre ei urmând să plătească în avans la ușa casei.

Taxa de 200 de dolari include o cină completă cu curcan și un pahar de șampanie. Orice băutură suplimentar consumată va trebui să fie adusă de participanți, a spus Belluci.

A recunoscut că va păstra cel puțin o parte din banii obținuți de sărbători, spunând: „Tot ceea ce fac este pentru profit și familia mea înțelege asta”.

Dacă unii membri ai familiei vor fi "dezgustați" de idee, să nu se deranjeze să vină, a spus Belluci, dar "dacă vrei calitate, trebuie să plătești pentru ea."

"Poți găsi poate un loc mai ieftin decât casa mea, dar cina mea va fi mult mai elegantă," a susținut ea.

"Nu ar fi mai ieftin dacă ai merge la un restaurant sau la un hotel pentru o masă de Crăciun, așa că de ce aș suporta eu pierderi?"

Oaspeții ei vor avea privilegiul să asculte discursul de Crăciun al regelui Charles, deoarece televizorul va fi deschis, lucru pe care Belluci aparent îl consideră un avantaj al cinei.

De asemenea, Belluci a menționat că va impune un program strict: Ușile se vor deschide la ora 14:00 și, după un joc de charades, intenționează să "îi alunge pe toți și să îi trimită acasă" la ora 22:00.

În 2020, femeia s-a lăudat că a cheltuit 10.000 de dolari pe Botox și fațete dentare în loc să cumpere cadouri de Crăciun pentru copiii ei.

Belluci a devenit cunoscută în 2019 când a stârnit indignare după ce a recunoscut că a simulat depresia pentru a obține o operație la nas cu bani publici prin Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie, finanțat din fonduri publice.

Ulterior, a devenit model pe platforma OnlyFans, dar a renunțat în 2022, scrie nypost.com.

Veneția devine primul oraș din lume unde turiștii vor plăti un bilet de intrare. Măsura este menită să limiteze turismul excesiv
Veneția devine primul oraș din lume unde turiștii vor plăti un bilet de intrare. Măsura este menită să limiteze turismul excesiv
O inovaţie majoră îi aşteaptă pe turişti joi, când vor ajunge în gara din Veneţia: controlorii de bilete vor fi însărcinaţi să verifice dacă aceştia deţin un bilet de intrare...
Ce alimente au cel mai mult plastic? Răspunsul care te va lua prin surprindere
Ce alimente au cel mai mult plastic? Răspunsul care te va lua prin surprindere
Nouăzeci la sută dintre probele de proteine animale și vegetale au fost testate pozitiv pentru microplastice, fragmente polimerice mici care pot varia de la mai puțin de 5 milimetri până la...
#masa Craciun, #invitati, #taxa, #mancare, #bautura, #comparatie, #restaurant , #stiri magazin