Inca o veste proasta din instanta pentru Antene

Luni, 22 Februarie 2016, ora 17:36
12557 citiri
Inca o veste proasta din instanta pentru Antene
Foto: lemnucs.com

Tribunalul Bucuresti a respins, luni dupa-amiaza, solicitarea Antena Group de amanare a executarii silite cu 30 de zile, aceasta fiind una dintre cele 4 cereri de emitere a unor ordonante presedintiale depuse de reprezentantii trustului fondat de Dan Voiculescu.

Conform B1 TV, urmeaza ca marti, aceeasi instanta sa decida si asupra unei alte solicitari similare. Deciziile Tribunalului Bucuresti pot fi contestate la Curtea de Apel Bucuresti de catre Antena Group.

ANAF vs. Antene: Fiscul scoate la licitatie bunurile confiscate in dosarul lui Voiculescu

Fiind vorba despre ordonante presedintiale, Curtea de Apel Bucuresti va fixa un termen foarte scurt pentru judecarea acestor cereri, de maximum 1-2 zile.

Daca toate solicitarile vor fi respinse, ANAF va putea sa puna de indata in executare sentinta judecatoreasca referitoare la evacuarea cladirilor in care functioneaza cele 5 televiziuni, impreuna cu executorii judecatoresti, informeaza B1 TV.

Evacuarea printr-un ordin judecatoresc se obtine doar de la instanta de judecata si tot in procedura de urgenta, asa ca este foarte probabil ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa se stie daca se ajunge sau nu la evacuare, in cazul in care ANAF si Antena Group nu ajung prin mediere la o solutie de compromis.

ANAF vs Antene - Ministrul Justitiei: Recuperarea prejudiciului, cel mai important lucru (Video)

Cele 5 zile pe care Antena Group le avea la dispozitie pentru evacuare voluntara au expirat in acest weekend.

Antenele au iesit in strada, Fiscul le scoate sediile la licitatie: "Domnule Ciolos, Basescu este presedintele dvs!?"

ANAF a anuntat, vineri seara, ca incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate in dosarul ICA, inclusiv cladirile Intact.

C.B.

#executare silita Antena 3, #evacuare Antena Group , #Antena 3