S-a lansat oficial un nou site media: Recorder.ro

Miercuri, 12 Iulie 2017, ora 15:39
11921 citiri
S-a lansat oficial un nou site media: Recorder.ro
Foto: Facebook/Recorder

Un nou proiect media s-a lansat oficial miercuri, Recorder.ro. In spatele sau se afla patru jurnalisti: Mihai Voinea, Andrei Craciun, Cristian Delcea si Razvan Ionescu.

"Recorder.ro este, de astazi, online" se arata in anuntul postat pe pagina de Facebook a proiectului.

Lansat din luna mai, proiectul a devenit cunoscut o luna mai tarziu, cand un jurnalist Recorder nu a fost lasat sa intre la conferinta de presa in care primarul general al Capitalei Gabriela Firea isi prezenta bilantul primului an de mandat, chiar daca accesul presei era liber la eveniment.

"Am trecut prin mai multe redactii de ziar, am scris articole de toate felurile, am facut reportaje video si documentare, am scris carti, am castigat premii. Acum ne-am hotarat sa mai facem un lucru: sa punem pe picioare o publicatie noua construita pe aceleasi principii dupa care ne-am ghidat de cand suntem in meseria asta: jurnalism onest, facut cu pasiune si pus in serviciul public.

Recorder si-a propus sa devina cea mai importanta platforma de video-jurnalism din Romania. Credem ca viitorul jurnalismului sta in imagini, dar ramanem convinsi ca forta cuvantului scris nu va muri niciodata", isi prezinta proiectul cei 4 care stau in spatele Recorder.

Potrivit acestora, "Recorder este detinut, in proportie de suta la suta, de echipa editoriala formata din cei patru oameni mentionati la inceput. Nu avem patron, nu avem culoare politica, nu servim interesele nimanui. Asa plecam la drum si asa ne dorim sa ramanem".

Bugetul cu care Recorder pleaca la drum este format din economiile celor 4, insa pe viitor se spera ca cititorii vor rasplati calitatea articolelor, contribuind financiar. "Atunci cand vom produce continut de calitate, vor exista cititori care vor plati pentru el din proprie initiativa si din dorinta de a sustine jurnalismul pus in serviciul public", se arata pe pagina online a proiectului.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Recorder lansat oficial, #nou proiect media, #jurnalist scos conferinta Firea , #jurnalisti
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"S-a lansat oficial un nou site media: Recorder.ro"