Ziare.com

Ungureanu: Listele ARD, definitivate pana duminica

Marti, 23 Octombrie 2012, ora 17:23

   

Ungureanu: Listele ARD, definitivate pana duminica
Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, marti, ca listele ARD pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie vor fi definitivate pana duminica.

"Au mai ramas cateva judete in discutie, plus Bucuresti. Eu cred si nu cred ca as gresi, cred ca duminica seara, cel putin asta este poza momentului, duminica seara putem spune ca listele sunt inchise dupa calendarul pe care ni l-am fixat", a spus Ungureanu, informeaza B1 TV.

Acesta si-a manifestat optimismul privind viitoarele alegeri, aratand ca ARD ofera candidati care ar putea face diferenta la parlamentare, in comparatie cu gama de candidati oferita de USL.

"Suntem foarte hotarati ca garnitura noastra de candidati sa faca diferenta, sper clara, intre candidatii pe care ii au adversarii nostri politici din USL si candidatii nostri", a mai spus Mihai Razvan Ungureanu.

USL si-a lansat deja candidatii pentru pentru alegerile parlamentare in cadrul mitingului organizat pe Arena Nationala, pe 17 octombrie.

Miting urias USL: 80.000 de oameni adusi pe Arena Nationala

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1375 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

... asta este poza momentului,

Doar poza ce v-o mai vedem domnule MRU.In politica nu se potriveste zicala:"mai rarut,ca-i mai dragut".

 

unguentul viseaza la vita Kobe!

Intre doua mese festive, unguentul zice ca HaHaila il baga si pe el in seama la desemnarea lacustelor portocalii drept candidati, minte ca deobicei, a primit o lista cu ordinul sa o citeasca.

TradatorUnguent Ungureanu lasa alegerile,raspunde de fundatia Goszu,

TRADATOR MR Unguent Ungureanu,cum iti permiti sa visezi sa reporezinti Arad in parlamentul Romanie dupa ce ai TRADAT ROMANIA,nu o data ci de foarte multe ori.Raspunde clar si raspincat despre cum ai cedat averea Fundatiei Godszu de peste 2 miliarde de dolari ungurilor.In momentul in care Mihai Răzvan UNGUENT Ungureanu a ajuns Ministru al Afacerilor Externe a fost insărcinat să poarte discuții cu Guvernul maghiar in vederea cedării acestei averi.Acesta a semnat un acord prin care ceda averea Gojdu in favoarea Ungariei, care a naționalizat această avere in anul 1952. Prin acest acord pretențiile din partea Romaniei asupra acestei averi urmau să fie inchise.Acordul romano/ungar de inființare a fundației a fost semnat de miniștrii Afacerilor Externe, Mihai Răzvan Ungureanu și Ferenc Somogyi.

http://octavpelin.wordpress.com/2012/09/25/mru-si-afacerea-de-un-miliard-de-dolari-si-cum-a-instrainat-o-fundatie-de-drept-privat-a-avocatului-goszdu/


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor