Mihail Neamtu: Cautam un Steve Jobs al politicii romanesti pentru Cotroceni

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 12:54
3599 citiri
Mihail Neamtu: Cautam un Steve Jobs al politicii romanesti pentru Cotroceni

Presedintele partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a anuntat, sambata, inainte de prima Adunare Nationala din acest an a partidului, de la Sibiu, ca el personal nu va candida anul viitor, pentru functia de presedinte al Romaniei, dar va cauta "un Steve Jobs al politicii romanesti" pentru aceasta functie.

"Noi il cautam pe Steve Jobs al politicii romanesti pentru functia de presedinte al Romaniei. Noua Republica ia in calcul propulsarea unui candidat propriu, dar el trebuie sa vina din societate romaneasca. (...) Eu nu ma vad un Steve Jobs, ma vad un mijlocitor. Cautam acest om sa ne reprezinte in afara tuturor partidelor deja existente", a spus Mihail Neamtu.

Acesta a mai declarat ca, la Sibiu, sambata, va discuta cu cei peste o suta de reprezentanti ai celor 30 de filiale judetene ale partidului, despre candidatii la europarlamentare, dar si despre afilierea la Alianta conservatorilor si reformistilor europeni.

Partidul Noua Republica doreste sa aiba o lista proprie de 31 de candidati "foarte bine alesi, pe spranceana", la alegerile europarlamentare de anul viitor si o lista proprie de candidati la localele si parlamentarele din 2016.

"Noi suntem singurul partid al cetatenilor.(...) Astazi noi facem istorie. Este pentru prima data cand Romania asista la nasterea unui partid nascut, iar nu facut si mai ales, nu contrafacut.(...)Noi suntem un partid autentic de dreapta", a adaugat Mihail Neamtu.

Conform acestuia, partidul Noua Republica este singurul din Romania care organizeaza "Ziua Portilor Deschise".

Cei mai importanti membri ai Noii Republici s-au reunit sambata si duminica la Sibiu, unde discuta printre altele si de organizarea, in 7 septembrie, a unui congres extraordinar al partidului.

Citește și:
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Europarlamentarul Mihai Tudose ia apărarea subofiţerilor şi ofiţerilor de rang inferior care au pensii de 2.000, 3.000 şi 4.000 de lei, precizând că acestea nu sunt pensii nesimţite....
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Viorel Lis (79 de ani), fost primar al Bucureștiului în perioada 1998-2000, a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa cu Oana, o femeie cu 35 de ani mai tânără. Viorel și Oana Lis sunt...
#candidatura presedintie Mihail Neamtu, #declaratii Mihail Neamtu, #Mihail Neamtu Noua Republica, #eveniment Noua Republica , #Noua Republica