Presedintele PSD Cluj: Emil Boc sa plece acasa

Vineri, 13 August 2010, ora 19:42
1431 citiri
Presedintele PSD Cluj: Emil Boc sa plece acasa

Presedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, ii cere premierului Emil Boc, intr-o scrisoare deschisa transmisa acestuia, sa plece din fruntea Guvernului "din respect pentru inaintasii sai, pentru ca tara este in haos absolut, fara directie si sens".

"Plecati acasa, din respect pentru inaintasii dumneavoastra domnule prim-ministru ardelean. Tara e in haos absolut. Ne-ati lasat fara directie si sens. Nu stim ce impuls va poate motiva o decizie de maine. Nu poate fi o decizie rationala, cata vreme ne ametiti zilnic cu viitoarea lege de impozitare a manelistilor, fara a fi informat ca aveti deja cadrul legal pentru impozitarea veniturilor de orice fel. Trebuie doar sa aplicati legile existente, domnule prim-ministru.

Ati avut parte de audienta multa vreme si se pare ca v-a placut atat de mult incat nu v-ati dat seama ca ati ajuns sa vorbiti azi ca Moise in pustiu", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Liderul social democratilor din Cluj mai afirma ca nu foamea si criza ii doboara pe ardeleni ci neincrederea.

"Acestea sunt adevarurile guvernarii dumneavoastra. Noi clujenii vi le spunem. Nu vrem sa va fim simpatici, vrem doar sa fim corecti" sustine in comunicat Mircea Jorj.

In plus, acesta a tinut sa-i transmita premierului ca atunci cand era in Opozitie vorbea mult "despre metehnele politicii dambovitene", dar se pare ca nu doar "debitul verbal nespecific ardelenilor" i-a deosebit de acestia, ci si "capacitatea de a imbratisa imediat cinismul si nerabdarea celor care au mereu senzatia ca li se cuvine orice pe lumea asta".

Premierul este criticat ca a uitat ca pentru ardeleni, "mandria si demnitatea, respectul pentru cuvantul dat" sunt valori care i-au facut "sa stea cu fruntea sus si la bine si la greu".

"Candva ati jurat cu mana pe Biblie ca nu ne veti vinde crezurile si a doua zi le-ati si scos la mezat. Aveti senzatia ca gestul a fost uitat si ati primit iertarea. Nu uitam nici faptul ca ati afirmat public ca toti pesedistii sunt hoti. Ati afirmat ca Traian Basescu este bun. Ati afirmat ca in Alianta DA, sta viitorul Romaniei. Ati afirmat ca nu veti pleca la Bucuresti. Ati spus ca vom trai bine. Daca aveti in preajma doar oameni care va inalta zilnic podiumul, noi nu suntem asa, noi va spunem de la obraz ca e prea mult. Chiar ne luati pe toti de prosti, domnule prim-ministru?", se intreaba retoric in scrisoare Mircea Jorj.

In finalul documentului, Jorj sustine ca premierul mai are sansa unei decizii demne, aceea "de a pleca singur".

"Veti intelege ca a meritat sa faceti asta, daca nu in secunda doi, in zilele urmatoare, cand scriindu-va memoriile, capitolele de prieteni si dusmani vor fi cel mai greu de asezat in carte", se arata in comunicatul transmis de PSD Cluj.

Citeste si:
Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”
Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la actualul ministru al Agriculturii Petre Daea. În timpul erei Dragnea, Daea ocupa același portofoliu, iar între cei doi exista o...
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale – nici o decizie, înseamnă o decizie bună. Pentru cine?! Nu m-am înșelat, în iulie când am dat vacanța de vară, drept scuză la...