Concert Selah Sue: ultimele bilete la preturi promotionale - cine canta in deschidere

Luni, 26 August 2013, ora 13:56
1111 citiri
Concert Selah Sue: ultimele bilete la preturi promotionale - cine canta in deschidere
Foto: mtviggy.com

Cel mai asteptat concert al toamnei se apropie cu pasi repezi. Selah Sue va urca pe scena Arenelor Romane pe 22 septembrie si va oferi o reprezentatie plina de energie si buna-dispozitie. In deschiderea artistei, publicul va avea parte de o portie de "retroelectro" marca Moonlight Breakfast.

Pana sambata, 31 august, inclusiv, fanii isi pot achizitiona bilete la 90 de lei, urmand ca, de la 1 septembrie pana in ajunul zilei concertului, pretul unui bilet sa fie de 100 de lei.

Apreciata de Prince

Selah Sue este una dintre revelatiile noului val de muzicieni si a reusit sa se remarce intr-un timp foarte scurt pe scenele lumii. Selah s-a bucurat, inca de la debut, de sustinerea unor artisti precum Patrice sau Farhot, care i-au produs albumul eponim, iar Prince i-a oferit rolul de opening act in concertul sau din Antwerp.

Timbrul muzical unic, sinceritatea versurilor, melodicitatea inedita datorata amestecului incitant dintre reggae, soul, jazz si funk si prezenta scenica incantatoare i-au garantat succesul tinerei belgiene.

La Bucuresti, Selah va fi insotita de o intreaga formatie, facand astfel ca experienta live sa fie de neuitat. Selah Sue este, fara indoiala, revelatia de astazi si legenda de maine, de aceea publicul iubitor de muzica buna nu ar trebui sa rateze acest concert.

Moonlight Breakfast, trupa care va incalzi spiritele inaintea artistei belgiene, este considerata "ambasadorul" muzical al Romaniei, intrucat piesele lor se bucura de succes in strainatate, auzindu-se la radio si regasindu-se pe compilatii alaturi de nume precum Amy Winehouse sau Macy Gray.

Asadar, Selah Sue si Moonlight Breakfast vor forma combinatia perfecta care va marca garantat publicul cu amintiri si impresii frumoase pe 22 septembrie.

Biletele sunt disponibile la preturile de 90 de lei in perioada 06.08 - 31.08, 100 de lei in perioada 01.09 - 21.09 si 110 lei in ziua concertului prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#bilete concert Selah Sue, #preturi promotionale concert Selah Sue, #concert Bucuresti Selah Sue, #Selah Sue Moonlight Breakfast , #concerte