Megadeth, din nou in Romania - vezi cine mai vine la OST Fest

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 14:39
1984 citiri
Megadeth, din nou in Romania - vezi cine mai vine la OST Fest

Trupa Megadeth va urca pe scena festivalului OST Fest in 17 iunie, in a treia si ultima zi a evenimentului sustinut la Zone Arena.

In cele trei zile ale evenimentului vor mai concerta, printre altii, Dimmu Borgir, Motley Crue sau Motorhead, conform informatiilor postate pe site-ul festivalului.

Biletele pot fi procurate de la magazinul Biletoo, din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul, si Eminescu, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro sau myticket.ro.

Fondata de Dave Mustaine in urma plecarii sale de la Metallica, in 1983, in Los Angeles, Megadeth a devenit repede cunoscuta pe plan international, fiind pioniera miscarii thrash metal americane. In cei peste 25 de ani de cariera, Megadeth a vandut peste 30 milioane de albume, iar 6 albume consecutive au primit discul de platina in Statele Unite.

Megadeth este una dintre formatiile care, alaturi de Metallica, Slayer si Anthrax, au format Big4 (Big Four of Thrash), concertand prima oara impreuna, pe aceeasi scena, in 16 iunie 2010, in Varsovia. Big4 au ajuns in acelasi an si in Romania.

Din pacate, in anul 2002, dupa ce membrul fondator, Dave Mustaine, a suferit o leziune grava a nervilor de la mana stanga, Megadeth se destrama. Doi ani mai tarziu, in 2004, spre marea bucurie a fanilor din intreaga lume, Mustaine se recupereaza fizic si reuneste iar trupa ce a starnit isterie pe marile scene ale lumii.

Megadeth este cunoscuta pentru stilul distinctiv al sunetului chitarii din piesele lor, acestea incluzand pasaje muzicale complexe si solouri de chitara ce reusesc de fiecare data sa tina publicul cu respiratia taiata. Piese precum "Symphony Of Destruction", "A Tout Le Monde", "Hangar 18" sau "Contdown To Extinction" au transformat membrii Megadeth in adevarati idoli pentru milioane de oameni de pe intreaga planeta.

150 de lei, pretul celui mai ieftin abonament, pentru trei zile

In ceea ce priveste biletele, pentru prima zi de festival acestea pot fi achizitionate cu 500 de lei, pentru Tribuna VIP (care include si catering), 350 de lei (Fire Circle), 265 lei (Tribuna), 120 lei (Golden Circle) si 90 lei (gazon). Pentru a treia zi de festival, preturile sunt aceleasi.

Pretul abonamentelor pentru toate cele trei zile de festival este de 800 de lei Tribuna VIP (include catering), 525 lei - Fire Circle, 400 lei - Tribuna, 200 lei - Golden Circle, 150 lei - Gazon.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Megadeth OST Fest 2012, #Megadeth concert Romania 2012, #trupe OST Fest 2012, #Motley Crue Romania 2012, #concert Motorhead Romania 2012 , #concerte