Presa de Rock Bun: Doua zile de rock pur romanesc

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 20:30
828 citiri
Presa de Rock Bun: Doua zile de rock pur romanesc

Prima editie a festivalului "Presa de Rock Bun" va avea loc in perioada 29-30 noiembrie, la House of Parties (Piata Presei Libere nr. 1). Festivalul isi propune sa adune pe aceeasi scena cele mai iubite formatii ale momentului, trupe devenite clasice si debutanti foarte promitatori.

Pe scena din incinta Casei Presei Libere vor urca 10 trupe in cele doua zile de festival. Up to Eleven si Pseudonoise se alatura trupelor deja anuntate - Alternosfera (Republica Moldova), Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP, Mere, Astero si N.O.R.

Cu un line-up de 10 trupe, programul festivalului va fi urmatorul:

Vineri, 29 noiembrie

Ora 18.00 - acces

Ora 19.00 - Up to Eleven

Ora 19.30 - N.O.R. (Oradea)

Ora 20.15 - PIMP

Ora 21.00 - Robin and The Backstabbers

Ora 22.30 - Vita de vie

Ora 00+ - DJ Detzy

Sambata, 30 noiembrie

Ora 18.00 - acces

Ora 19.00 - Pseudonoise

Ora 19.30 - Astero

Ora 20.15 - Mere (Arad)

Ora 21.00 - Sarmalele Reci

Ora 22.30 - Alternosfera (Republica Moldova)

Ora 00+ - DJ Detzy

Accesul la Presa de Rock Bun se va face pe baza biletului valid de o zi sau a abonamentului. Biletul asigura accesul unei singure persoane, o singura data, iar abonamentul este valabil in ambele zile ale festivalului.

Biletul in baza caruia se face accesul trebuie pastrat pe toata durata festivalului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Biletele pot fi achizitionate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online prin http://www.eventim.ro/ro/bilete/presa-de-rock-bun-bucharest-press-house-ballroom-336693/event.html.

Pretul biletelor pana la data de 29 noiembrie este de 30 de lei pentru o zi si de 50 de lei pentru abonament. Biletele vor putea fi achizitionate si la intrare, pretul acestora fiind atunci de 40 de lei pentru o zi, iar al abonamentelor de 70 de lei.

Nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale si semiprofesionale, aparate de inregistrare audio-video, cutite, arme, artificii, substante periculoase, obiecte contondente, animale de companie, scaune, bidoane de plastic, sticle, cutii de conserve, mancare.

De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu bagaje si obiecte voluminoase.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#festival muzica presa rock, #festival rock autohton, #muzica rock Alternosfera, #festival muzica Casa Presei Libere , #concerte