Totul despre concertul Bob Dylan

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 00:04
1442 citiri
Totul despre concertul Bob Dylan

Bob Dylan, una dintre figurile emblematice ale istoriei muzicii, va sustine un concert, miercuri, pentru prima data in Romania, la Complexul Zone Arena, iar fanii sunt sfatuiti de organizatori sa fie dotati cu pelerine de ploaie pentru ca nu vor avea voie sa intre cu umbrele.

Spectacolul va fi deschis de trupa Bucium si Nicu Alifantis&Zan, dupa care va urca pe scena legendarul muzician, a carui cariera se intinde de-a lungul a peste 40 de ani, se arata intr-un comunicat al organizatorilor remis Ziare.com.

Spectatorii vor avea acces in zone Arena incepand cu ora 17.30, intrarea in incinta complexului urmand a se face din Bulevardul Barbu Vacarescu, nr. 164.

Insa acestia trebuie sa stie ca la spectacol nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

Implicit accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Concertul de la Bucuresti, parte a Never Ending Tour, ce include sirul de reprezentatii neintrerupte ale lui Dylan din iunie 1988, este organizat de Emagic.

Biletele la concert mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 lei, precum si de la casa de bilete din incinta Zone Arena in ziua evenimentului, incepand de la 10.00.

Bob Dylan va sustine primul spectacol in fata publicului roman, dupa ce luni a concertat la Istanbul.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#concert Bucuresti Bob Dylan, #detalii concert Bob Dylan , #concerte