Rămășițele unei nave extraterestre posibil descoperite, susține un fizician celebru de la Harvard VIDEO

Vineri, 30 Iunie 2023, ora 00:27
9603 citiri
Rămășițele unei nave extraterestre posibil descoperite, susține un fizician celebru de la Harvard VIDEO
Sfere minuscule extraterestre descoperite pe fundul oceanului FOTO: Fox News

Avi Loeb, un fizician celebru de la Universitatea Harvard care a condus o expediție pe fundul Oceanului Pacific, crede că s-ar putea să fi descoperit rămășitele unei nave spațiale extraterestre. Oamenii de știință au recuperat din adâncuri 50 de sfere minuscule ”perfect rotunde” dintr-un material necunoscut, despre care susține că ar putea fi dovada unei civilizații extraterestre avansate.

Rămășițele microscopice ar putea proveni dintr-un obiect extraterestru care s-a prăbușit în Oceanul Pacific cu aproape un deceniu în urmă, au fost recuperate din largul coastei din Papua Noua Guinee, potrivit Fox News.

În total, cele 50 de sfere microscopice care arată ca niște bucăți mici de rocă și cântăresc 35 de miligrame au fost colectate în timpul unei expediții „istorice” în largul coastei Papua Noua Guinee, a declarat profesorul de la Harvard Avi Loeb, care a descoperit în 2014 o „minge de foc fugitivă” (un meteorit) care a explodat în atmosfera inferioară a Pământului înainte de a cădea în apă.

Descoperire epocală, o nouă stare a materiei: Minune în lumea fizicii anunțată de experții americani VIDEO

Obiectul – etichetat „IM1” – „este de fapt mai dur și are o rezistență materială care este mai mare decât toate rocile spațiale care au fost tăiate de NASA”, a declarat Loeb pentru Fox News într-un interviu video exclusiv de la barca expediției. „Asta o face destul de neobișnuită.

„Având în vedere viteza mare a IM1 și rezistența materială anormală, sursa lui trebuie să fi fost un mediu natural diferit de sistemul solar sau o civilizație tehnologică extraterestră.”

Dar materialele colectate sunt atât de mici încât pot fi văzute doar printr-un microscop, a spus el. Așa a învățat echipa că sunt sferice și „perfect rotunde”. „Fiica mea m-a întrebat dacă poate pune unul pe un colier, dar i-am spus: „Este prea mic pentru a fi atașat”, a spus Loeb zâmbind.

Dar atunci când sunt studiate la microscop, obiectele par să arate ca o picătură de ploaie topită. Le-a comparat cu picăturile de sânge despre care, sperăm, vor duce înapoi la locul în care a provenit obiectul.

Descoperire neobișnuită făcută de experți: Un ocean ascuns pe Pământ, cu mai multă apă decât conțin celelalte împreună VIDEO

„Ar putea fi prima dată când oamenii pun mâna pe un material interstelar”, a spus Loeb. "Acest lucru nu s-a mai făcut până acum. Nu am primit niciodată un pachet la ușa noastră de la un vecin cosmic."

Au fost colectate de pe fundul oceanului cu un magnet uriaș, iar Loeb a spus că obiectele au apărut doar de-a lungul traiectoriei traseului „mingii de foc”.

Obiectul a fost inițial clasificat drept meteorit, dar viteza și traiectoria obiectului au fost „outliers” care sugerau că are originea în afara sistemului solar, a spus Loeb. În aprilie anul trecut, Comandamentul Operațiunilor Spațiale a Forțelor Spațiale a confirmat oficial descoperirile sale către NASA, care a pus în mișcare planificarea expediției.

Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei a afirmat că este optimistă şi convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul...
#nave extraterestre, #nave extraterestre Sistem Solar, #civilizatii extraterestre, #Avi Loeb, #fizician harvard, #extraterestrii , #stiri externe