A nascut Oana Zavoranu? - De la cititori

Duminica, 11 Septembrie 2011, ora 14:23
6647 citiri
A nascut Oana Zavoranu? - De la cititori
apropo

In plin scandal mediatic cu fostul sot, Pepe, Oana Zavoranu facea un anunt soc pe data de 27 martie: era insarcinata cu Tudy, barbatul pentru care l-a parasit pe latin loverul Pascu, zis Pepe. Anuntul a facut inconjurul presei mondene, dar a murit dupa cateva zile.

De la inceput, am fost convins ca sarcina Zavorancei nu exista. In primul rand, contextul in care a fost facut anuntul era unul special: o prima editie a unei emisiuni de scandal, in cadrul unui post tv care tocmai se relansase. Emisiunea se numea Can Can Tv si se difuza la B1 Tv, avandu-l ca realizator pe Adrian Artene. Intre timp, acesta si-a luat bagajele si realizeaza in prezent aceeasi susa mondena pe Kanal D.

Sarcina Oanei pare a fi fost o simpla manevra ieftina de marketing, intr-o perioada in care mediul televizual abuza de scandalul iscat pe marginea divortului dintre Oana si Pepe. Cum isi putea lansa Adrian Artene prima editie a emisiunii sale de scandal, altfel decat printr-un anunt socant, o stire in exclusivitate care i-a popularizat emisiunea cat 100 de promo-uri la un loc.

Trebuie mentionat ca nu-i o practica singulara in mediul televizual. Tin minte ca OTV era, la un moment dat, campion la acest capitol, inventand tot felul de batai si scandaluri intre Magda Ciumac, Tolea si Dan Diaconescu. Cine nu tine minte cum a navalit Tolea Ciumac in studiourile OTV cu un tomberon in mana, in care l-a aruncat pe DD.

Intr-un alt episod sinistru aparea Costin Marculescu, vanat la ochi, si o anume Carmen Plesca, cea care tocmai isi deschisese o agentie de moda. Evident, totul parea a fi pus in scena ca un pseudoeveniment care sa faca vizibila creatia "femeii care umbla cu sarpele pe gat".

Dar sa revenim la Oana Zavoranu. Pe 5 aprilie, aflam din tabloidul Click ca Oana a ajuns de urgenta la spitalul Floreasca, fiind mutata apoi la spitalul CF 2 pentru analize amanuntite. Dupa mai multe tatonari ale presei, medicii de aici au declarat, fara ocolisuri, ca Oana nu prezinta semne ca ar fi insarcinata. A doua zi insa (probabil la presiunea "vedetei") doctorul Eugen Tanase revine cu o declaratie ilara:

"Presa m-a fortat sa spun ca Oana nu a fost insarcinata. Practic, niciun medic din lume nu poate sa spuna cu certitudine ca Oana nu a fost insarcinata". O declaratie care n-a mai fost actualizata nici pana in ziua de azi, burtica doamnei Oana ramane supla, dar ea continua sa ne faca noptile albe. Bineinteles, dupa ce ne-a amagit cu nerusinare.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Oana Zavoranu sarcina, #Oana Zavoranu Pepe divort, #Dan Diaconescu Tolea Ciumac , #Pepe