Oana Zavoranu: Pe Pepe il voi iubi toata viata mea

Miercuri, 20 Iulie 2011, ora 16:12
5726 citiri
Oana Zavoranu: Pe Pepe il voi iubi toata viata mea
Foto: Arhiva

Dupa cateva saptamani de scandal finalizate printr-un divort, lucurile par a se linisti intre Oana Zavoranu si Pepe, vedeta TV declarand in presa ca il va iubi pe fostul sot toata viata.

"Ii doresc tot ce e mai bun: sanatate, fericire, sa-si gaseasca dragostea si linistea sufleteasca. Si sa renunte la maimutarelile pe care le face in ultima perioada pentru ca nu-l prinde deloc. Pepe pe care il cunosteam eu era un barbat serios, integru, echilibrat.

Cand era cu mine, prezenta respect. El fiind un tip sobru, se vede ca forteaza nota. Nu sunt nostalgica, dar eu pe Pepe il voi iubi toata viata mea pentru tot ceea ce a fost intre noi. Sa nu uite ca va ramane tot timpul special pentru mine, iar locul lui ii inima mea nu i-l poate lua nimeni", a declarat Oana pentru Click, chiar de ziua lui Pepe.

Oana pune despartirea de Pepe pe seama mamei ei, mentionand ca ajunsese sa tina la sotul sau ca la un frate si ca nu mai putea sa faca dragoste cu el.

"Nu pot sa sterg atatia ani cu buretele. A reusit Marioara sa strice totul, sa faca mosmoande si sa ma desparta de Pepe. A facut in asa fel incat eu sa fiu chiaunita. S-a lucrat pe partea mea, ca eu sa am acea nonsalanta, sa nu mai imi pese de casnicia mea cu Pepe. Nu aveam motive sa mi se rupa filmul. Insa, din cauza mosmoandelor, ajunsesem sa tin la el ca la un frate. Nu mai puteam sa fac dragoste cu el", a continuat Oana.

Oana Zavoranu divorteaza chiar de ziua ei - vezi ce primeste de la Pepe

Desi toata lumea credea ca Oana si Pepe erau cuplul perfect din showbiz, cei doi s-au despartit dupa ce cantaretul a descoperit ca este inselat. Durerea si probabil dorinta de razbunare l-au facut pe Pepe sa apara in unele emisiuni televizate si sa dea detalii despre casnicia lor. Unele lucruri au fost duse la extrem de artist, printre aceste gesturi se numara si faptul ca a facut publice cateva filmulete compromitatoare cu Tudor Ionescu, cunoscut drept Tudy, amantul Oanei.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Oana Zavoranu Pepe, #Oana Zavoranu iubit Pepe , #Pepe