Zgonea: Ioan Stan ar trebui sa demisioneze

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 12:50

   

Zgonea: Ioan Stan ar trebui sa demisioneze
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca deputatii au fost convocati in plen miercurea viitoare, 12 decembrie, ora 13.30, pentru a se pronunta asupra cererii de incuviintare a arestarii deputatului PSD Ion Stan.

"Biroul Permanent a decis ca, pe data de 12 decembrie, am avut o discutie cu colegii din Biroul Permanent si cu cei doi lideri de grupuri parlamentare PSD si PDL, in cinci zile l-am rugat pe liderul PSD sa convoace grupul parlamentar pentru a ne prezenta punctul de vedere al acestuia, am stabilit ca saptamana viitoare pe 12 decembrie dupa sedinta de Birou Permanent sa avem procedura normala de luni, reuniunea grupurilor parlamentare si undeva la ora 13.30 sa convocam plenul Camerei pentru acest caz. Pana cand viitorul Parlament va depune juramantul, acest Parlament are toate drepturile constitutionale in asa fel incat cea mai buna zi pentru a-l convoca a fost cea mai potrivita. Pe 9 sunt alegeri, pe 10 si pe 11 sunt contestatiile pentru candidaturi, pentru procese verbale", a declarat Zgonea.

De asemenea, el a precizat ca isi pastreaza opinia, considerand ca deputatul Ion Stan ar trebui sa demisioneze. Intrebat daca in cazul in care Ion Stan castiga un nou mandat de deputat, ar trebui reluata procedura de ridicare a imunitatii, Zgonea a precizat ca nu poate raspunde despre "viitoarele intamplari care nu s-au intamplat".
Sursa: rNews

Articol citit de 1695 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Arthas
rank 4
Corect !
mai stiu eu un infractor care spunea ca demisioneaza in cinci minute...
DOMIHARD
rank 5
Zgonea: Ioan Stan ar trebui sa demisioneze
Mai ales ca pe cel de la PDL l-a felicitat pt demisie. Asta, PSDistul nici usturoi n-a mancat ...
Nu-i asa Arthase ? Vezi tu cam asa e si diferenta intre noi. Noi deschisi, europeni, voi, ... maciuci sovietice.
Arthas
rank 4
Blaga, Videanu, Berceanu, Boc, Falca, Blejnar, Udi
Nu mai zic de derbedeul ala betiv, stii tu care :)
MacGigi
rank 5
Ce adunatura de lichele! De cind sint nu am mai vazut un parlament
mai nedemn decit acesta. Incep sa ma intreb, sincera, daca nu cumva avem exact ceea ce meritam. Va mai aduceti aminte de bancul cu masinaria americana care face din ra*hat mincare? O cumpara Ceausescu, baga maron pe pilnie, pe partea cealalta tot maron iese!?! Suparat, cere explicatii constructorului american, care raspunde, pe scurt: Pai moi mincat carne apoi facem "maron" Acest marom bagat in masina va produce carne. Voi mincati maron, atunci ce poate masina sa produca altceva decit maron?
Arthas
rank 4
Bagi maron pe palnie si iese Basescu. Simplu !
Bagi basescu pe palnie si ies Blaga, Videanu, Berceanu, Boc, Udrea, Anastase, Blejnar, Mara, Falca, Ridzi, Eba, sida, Vass, Turcan... Turcescu... Diaconescu... MR Alifie de bube si lubrefiant de sex din bani publici...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor