Liderul PC: Noul guvern nu va rezista mai mult de doua luni

Sambata, 04 Septembrie 2010, ora 11:00
1637 citiri
Liderul PC: Noul guvern nu va rezista mai mult de doua luni
Foto: Antena 3

Noul Guvern nu va rezista mai mult de doua luni, a declarat sambata, la Scoala de Vara a PC, la Eforie Nord, liderul formatiunii, Dan Constantin, precizand ca "noii ministri-marioneta au fost pusi in functie doar pentru a fi sacrificati, sa incaseze".

"Am asistat la un circ mediatic, cu intalniri pe ascuns, mai mult de doua luni nu va rezista acest Guvern", este parerea liderului PC, care este convins ca "remanierea i-a vizat in primul rand pe cei care nu au stiut sa comunice".

"Unii ministri nu sunt noi, altii sunt necunoscuti notorii", spune Constantin. "Nu vedem decat ministri care sunt pusi acolo sa fie sacrificicati, sa incaseze", a declarat el la Antena 3.

El a reiterat afirmatiile anterioare: "spuneam ca nu vom asista decat la o schimbare de imagine, fapt ce s-a adeverit prin afirmatiile ministrilor noi", a spus el, amintind ca noii ministri au declarat ca vor continua politica celor remaniati.

"Orice fel de remaniere trebuia discutata la nivel de partid, apoi in interiorul coalitiei", este parerea liderului PC, "lucrul asta spune foarte multe despre modalitate de comunicare a PD-L".

Motiunea de cenzura, depusa in 2 luni

In ceea ce priveste motiunea de cenzura, "in momentul de fata exista un consens al partidelor din Opozitie, se discuta momentul, trebuie decis cand exista suportul popular. Nu ne dorim sa depunem o motiune doar de dragul de a schimba Guvernul, ci cand populatia va cere acest lucru", a declarat Constantin.

"Cred ca motiunea de cenzura va fi depusa in maxim 2 luni de zile, cand masa critica se intruneste", a spus el, mentionand ca "va trebui sa discutam si cine va trebui sa fie premier, nu mai mult de 6 luni, dupa care vor fi alegerile anticipate". Liderul formatiunii a tinut sa mentioneze ca "personal, nu imi doresc cu orice pret sa declansam o operatiune de daramare a presedintelui", dar ca aceasta este singura solutie.

#Dan Constantin remaniere, #Dan Constantin PC Basescu, #Scoala Vara PC Eforie, #Dan Constantin ministri remaniati , #remaniere