Nastase: Monica Macovei, un justitiar mincinos, un simbol al esecului

Sambata, 30 Mai 2009, ora 17:51
2695 citiri
Nastase: Monica Macovei, un justitiar mincinos, un simbol al esecului

Adrian Nastase o critica dur intr-o pstare pe blogul sau pe Monica Macovei, fostul ministru al Justitiei, numind-o "fost procuror ceausist" pe care il apara prieteni din zonele obscure ale politicii.

El se declara multumit de faptul ca fostul ministru al Justitiei a fost inclusa pe lista persoanelor "indezirabile" realizata de Partidul Socialistilor Europeni.

Social-democratul sustine ca Monica Macovei este o "persoana dubioasa, utilizata de mercenari pseudo-politici din tot felul de zone pentru a promova interese meschine ale unora care vor sa castige in lumea globalizata folosind cozi de topor din tarile ce trebuie 'fragezite'.

Fostul ministru al Justitiei ar fi "o marioneta perfecta" si este "gata oricand sa-si injure tara", sustine Nastase, pe blog.

"A fost plimbata recent, precum girafele, prin pietele Bucurestiului, incercand sa se mimeze apropierea ei de romanii pentru care ar trebui sa se bata la Bruxelles. Nu am vazut de mult pe cineva atat de dezgustat de posibila atingere pe care ar putea sa o primeasca din partea oamenilor de pe strada", mai scrie Nastase.

Oamenii o vad pe Macovei asa cum este, sustine Nastase: "un justitiar mincinos, un simbol al esecului si al minciunii portocalii". Mai mult, el spune ca si pedelistilor le e rusine de ea si ca asocierea dansei cu Traian Basescu este la fel de stramba "precum axa Bucuresti-Londra-Washington care nu a functionat niciodata in interesul romanilor, ci doar pentru marunte intererse personale ale lui Basescu."

Va trebui sa introducem un juramant de fidelitate fata de tara

Adrian Nastase o ataca pe Monica Macovei, spunand ca aceasta a propus retragerea fondurilor europene tocmai cand Romania avea nevoie de ele. Social-democratul arata ca lipsa de patriotism a fostului ministru al Justitiei cere introducerea un juramant de fidelitate pentru europarlamentari.

"Din cauza ei, cred ca va trebui sa propunem introducerea unui juramant special pentru europarlamentarii romani, un juramant de fidelitate fata de tara (si sa specificam ca e vorba de Romania), pentru ca altfel ne vom trezi cu ea drept principalul adversar al Romaniei in UE", mai scrie Nastase.

In ceea ce priveste propriile probleme cu justitia, Adrian Nastase sustine ca discutiile despre dosarele sale sunt "simple sicane pe care le ignora".

"Sunt multi oameni (inclusiv foste manechine iesite la pensie) care se trezesc vorbind in aceasta campanie, incercand sa reia aceleasi nesfarsite povesti ale mele cu justitia. Sunt sicane pe care le desconsider si le ignor, chiar daca mizeria pe care ele o produc este in continuare la fel de dizgratioasa", conchide Nastase.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Nastase Monica Macovei, #Nastase Macovei marioneta, #Adrian Nastase blog , #stiri politice