Sturzu ii da replica Elenei Basescu: Ma astept sa nici nu stie sa citeasca aceste cuvinte

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 16:32
6393 citiri
Sturzu ii da replica Elenei Basescu: Ma astept sa nici nu stie sa citeasca aceste cuvinte
Foto: Facebook

Mihai Sturzu, presedintele Tineretului Social Democrat si membru al trupei HI-Q, a negat, luni, acuzatiile Elenei Basescu potrivit carora ar urma sa primeasca 140.000 de euro de la TVR pentru a prezenta o emisiune.

"Am observat astazi ca dna. EBA sta prost nu numai cu limba romana, ci si cu adevarul. Minte cu o nerusinare demna de numele pe care il poarta si de partidul din care face parte", a scris Mihai Sturzu pe pagina personala de Facebook.

Acesta a precizat ca nu el are emisiunea "In tara minunilor" difuzata de TVR 2, ci colegii sai de trupa, Dana si Florin, alaturi de cativa instrumentisti, sustinand ca el este invitat ocazional in aceasta emisiune.

"Ma duc (din cand in cand) la emisiune si mai cant cu ei sau mai stau de vorba cu un invitat tocmai pentru ca presa tabloida sa nu scrie ca trupa Hi-Q s-a destramat. Sunt alaturi de colegii mei din loialitate fata de ei si din respect pentru fanii trupei Hi-Q", a mentionat el.

Sturzu a mai spus ca nu are contract cu TVR si ca a ramas surprins de suma despre care vorbea Elena Basescu.

"Concluzie: ma asteptam inca din ziua in care am intrat in politica sa fiu atacat de cine stie cine pentru te miri ce. E pacat. Sunt un om corect, loial si un partener pe viata pentru cei alaturi de care am crescut. Ma astept ca dna. EBA sa nici nu stie sa citeasca aceste cuvinte care exprima valorile in care cred.

Stiu ca disperarea 'famigliei' care ne conduce e la cote maxime in ultimele zile (vezi creditul pentru terenul agricol din Calarasi), dar asemnea atacuri nu sunt justificate de nimic. Totusi, eu oricum nu ma supar. Merg mai departe, cu capul sus", a conchis liderul Tineretului Social Democrat.

Elena Basescu a precizat, joi, ca TVR nu a transmis meciul Romania din cauza lipsei banilor, dar ca postul public de televiziune il va plati pe Mihai Sturzu cu 140.000 de euro pentru prezentarea unei emisiuni.

Elena Basescu dezvaluie de ce TVR nu a transmis meciul Romania - Grecia

" (...) in timp ce pentru programele importante nu se gasesc bani, sunt fonduri suficiente pentru cantaretii PSD. Astfel, Mihai Sturzu, un artist de renume mondial ajuns in fruntea Tineretului Social Democrat la recomandarea lui Victor Ponta, va avea o emisiune la postul public pentru care va fi remunerat cu 140.000 de euro.

Ati citit bine: un deputat PSD primeste bani de la TVR ca sa faca o emisiune de televiziune! Si banii nu sunt deloc putini: vreo 10.000 de euro pe emisiune. Ceea ce-l transforma brusc intr-unul dintre cei mai bine platiti prezentatori din Romania. Si toate astea pentru ca in fruntea televiziunii publice avem un meloman cu prenume predestinat: Elvis", a scris Elena Basescu.

D.T.

Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#Mihai Sturzu Elena Basescu, #Mihai Sturzu PSD Elena Basescu, #Mihai Sturzu emisiune TVR, #Mihai Sturzu EBa TVR , #stiri politice