Cât de mulțumiți sunt românii de primarul lor spre final de mandat: "Nota 10 la dosare, chiar lucrează intens să aibă cât mai multe"

Marti, 07 Noiembrie 2023, ora 21:50
3694 citiri
Cât de mulțumiți sunt românii de primarul lor spre final de mandat: "Nota 10 la dosare, chiar lucrează intens să aibă cât mai multe"
Persoană care a ales primarul FOTO Ziare.com

Următoarele alegeri locale sunt programate în 2024, iar unii români sunt preocupați de evaluarea primarului pe care îl au.

Este tema de discuție lansată de un utilizator al platformei Reddit care le-a propus celor interesați să acord o notă primarului, menționând și realizările acestuia sau eșecurile, după caz.

"Ce notă îi dați primarului vostru?"

"Așa cum v-am obisnuit deja la finalul anului, la aproximativ 3 ani si puțin de la începerea mandatului, ce notă îi dați primarului vostru? Ce așteptări aveați? Cu ce v-a surprins?

Sparg eu gheața:

Timișoara- 9.5/10. Dominic Fritz tot ce voiam de la el a făcut + alte chestii

Până acum cele mai mari realizări mi se par: recordul de accesat fonduri europene și aplicatul legii și delimitat de toți mafioții și penalii obișnuiți cu vechea administrație", a scris autorul postării de pe Reddit.

"Numai borduri peste tot"

În comentarii au primit note mulți dintre primarii marilor orașe, dar și o parte dintre cei de sectoare, din București.

"Constanța: Chițac -5/10."

"Borduri, pavele, reasfaltări. Numai borduri peste tot. Zici că asta e singură problema a orașului. Expiraseră bordurile și ne îmbolnăveam naibii de la borduri expirate. Zici că se filmează Mad Max Fury Road, part 2, în Constanța. Drumuri decopertate, praf peste tot. Între timp, spitalul ăla în care a fost incendiu, nici acum nu e reparat/funcțional."

"Iași, Chirică: notă 10 la dosare, chiar lucrează intens să aibă cât mai multe."

"Eu i-aș da 10 pentru cum reușește să le claseze/ fenteze pe toate. Ar trebui să scoată o carte sau poate așteaptă să vadă dacă ajunge la pârnaie, că atunci o să aibă nevoie pentru a ieși mai repede."

"Fură, dar și face"

"Ploiești - Andrei Voloșevici, momentan la PNL, dar se transferă la PSD. Notă: 1.

De ce? Păi pentru că "fură, dar și face", da' face prost rău.

Sunt străzi în Ploiești care arată că după bombardament, dar el s-a apucat să reasfalteze un bulevard care n-avea nevoie urgentă de așa ceva. Lucrările să nu mai zic că se mișcă super încet și că se lucrează într-o singură tură.

Cumpără tuia pe care-i pune în ghivece și îngheață peste iarnă, în timp ce spațiile verzi din oraș se usucă vara pentru că nu sunt udate.

0 investiții în spitalele din oraș. Și cel mai rău, nu face nimic legat de poluarea din oraș. Efectiv pute a petrol în aer aproape zilnic."

"E spart tot orașul, dar o să arate super bine la final"

'Gabriel Pleșa - Alba Iulia, 9/10 doar pentru că încă e spart tot orașul, dar o să arate super bine la final."

"București sector 2: 9/10 Radu Mihaiu

Îmi place că s-a apucat să elibereze trotuarele (deși cred că asta va fi motivul pentru care nu va primi al 2-lea mandat, oamenii din S2 iubesc prea mult mașinile). Îmi place și că renovează și construiește noi unități de învățământ. A reconfigurat și reabilitat cartiere întregi (cartierul meu încă nu, dar unul vecin arată super bine acum, ba chiar mă mai duc să mă plimb pe acolo pentru că acum se poate). Îmi place că face întâlniri periodice cu comunitățile locale. Îmi place că a luat multe florarii de pe trotuare (ar fi mers mai multe).

Nu-mi place că n-a găsit și un compromis pentru obsedații de mașini. Măcar câteva locuri de parcare extra ca să le închidă gură. Până la urmă, sunt și ei cetățeni ai sectorului."

"Corupt până în măduva oaselor"

"București, Sector 3: Negoiță 3/10 - un corupt până în măduva oaselor."

"Craiova: Olguța Vasilescu 5,5/10".

"Oradea, Florin Birta - 9.5/10 se putea și mai bine la unele capitole cum ar fi asfaltarea străzilor principale, dar sunt destule șantiere în oraș, este bine și atât cât s-a făcut, sperăm că în următorul mandat să vină cu idei noi și lucruri faine pt. orașu nostru."

"Mandat pierdut pe inaugurat diverse statui"

"București Primăria Capitalei - Nicușor Dan & Co - 7/10."

"Tg-Mureș - Zoltan Soos - 3, stai jos. Mandat pierdut pe inaugurat diverse statui sau câte o sala de clasa renovată, asfaltat străzi secundare mici și inutile și 0 îmbunătățire a infrastructurii în general. Să nu mai menționez scandalurile din administrația locală care au răsunat la nivel național."

"Sector 6- Ciucu 8/10 Sunt mulțumită până acum, deși a început și el cu pesedisme, gen schimbat trotuar și pavele plus scosul gardurilor ceea ce a dus la distrugerea grădinilor."

"Bacău 7/10"

"Nicușor Dan: 6. puțin mai bine decât Firea, care era de notă 5.

Sector 1: Clotilde: 7

Sector 2: Radu Mihaiu: 8."

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Aproape 2 milioane de români îşi aniversează onomastica de Florii. Ce nume se sărbătoresc
Aproape 2 milioane de români îşi aniversează onomastica de Florii. Ce nume se sărbătoresc
Duminică, 28 aprilie, românii sărbătoresc Floriile. Și, tot atunci, aproape 1,8 milioane dintre ei îşi serbează onomastica. Potrivit Direcţiei pentru evidenţa persoanelor şi...
#primari, #romani, #bilant, #Note, #mandat, #nemultumiri, #promisiuni , #primaria