Bogdan Diaconu a plecat din PC si s-a reintors in PSD

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 14:13
3042 citiri
Bogdan Diaconu a plecat din PC si s-a reintors in PSD
Foto: ziaremondene.ro

Bogdan Diaconu a plecat din PC, renuntand la functiile detinute, de vicepresedinte la nivel national al formatiunii si de presedinte al filialei sectorului 2, si s-a reinscris in PSD. Victor Ponta considera ca aceasta trecere de la un partid la altul nu afecteaza protocolul USL.

"Confirm ca m-am reintors in Partidul Social-Democrat unde am activat aproape zece ani, pana in februarie 2010.

M-am reintors de fapt la colegii si prietenii de care nu m-am despartit niciodata si alaturi de care am desfasurat multe proiecte politice. Pot spune ca nu am fost niciodata departe de PSD, pentru ca am activat si in ultimii doi ani pentru aceleasi idealuri de normalitate politica pe care le voi sustine si in continuare in cadrul USL", a declarat Bogdan Diaconu.

"Revenirea mea la PSD inseamna intoarcerea in sanul unei familii puternice, capabile sa asigure generatiilor viitoare un destin mai bun. Cred ca PSD reprezinta cel mai mare si mai puternic partid din Romania si ca in cadrul USL putem sa oferim o alternativa reala si benefica acestei tari fata de care avem o mare datorie: aceea de a o readuce pe calea cea buna. Dupa cum am mai spus de mult ori, USL va invinge balaurul portocaliu, castigand alegerile locale si generale din 2012, si va reda romanilor speranta", a mai declarat Bogdan Diaconu.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat ca Bogdan Diaconu este "un baiat foarte bun" si important este ca acesta ramane in USL pentru a ajuta formatiunea in campania electorala.

"Bogdan Diaconu e un baiat foarte bun, de care avem mare nevoie in USL si ma bucur ca ramane alaturi de noi in USL, ne ajuta in campanie", a replicat presedintele PSD. In momentul in care Ponta a fost intrebat daca aceasta actiune nu contravine protocolului aliantei, care prevede ca partidele membre ale Aliantei nu vor initia sau accepta trecerea de la un partid la altul a membrilor acestora, liderul PSD a amintit cazul deputatului Florentin Gust, care a trecut de la PSD la PC, precendent care a fost acceptat de liderii USL.

Bogdan Diaconu ar urma, potrivit unor surse din PSD Bucuresti, sa activeze in cadrul filialei sector 6, conduse in prezent de Iuliana Stratulat, unde era inscris si inainte de plecarea la PC.

Diaconu a fost consilier local al PSD in Consiliul Local al sectorului intre 2004 si 2008 si ar urma sa candideze si la alegerile locale din 2012 din partea PSD.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Bogdan Diaconu PSD, #Bogdan Diaconu vicepresedinte PC, #Bogdan Diaconu Partidul Conservator , #stiri PSD
Comentarii
Poza Ionica cel adevarat
Ionica cel adevarat
rank 5
Un fripturist ce vrea ciolanul de consilier la primaria sector 6 !